PC-re és iOS-re is megjelent a The Unfinished Swan

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Fű alatt újabb korábbi PlayStation-exkluzív játék kúszott be PC-re és az Apple eszközeire: már ezeken a platformokon is játszható a What Remains of Edith Finch alkotóinak korábbi játéka, a The Unfinished Swan.

Kisebb, de mindenképpen kellemes meglepetés, hogy PC-re és iOS-re is megjelent a minap a The Unfinished Swan, amely eredetileg 2012-ben látta meg a napvilágot PS3-on, majd 2014-ben PS4-re és Vitára is megjelent. A Giant Sparrow játéka egyébként Sony-cím, tehát ismét arra kaptunk bizonyítékot, hogy a japánok más platformok felé is kacsintgatnak, ha az nem fáj túlzottan nekik.

Az új változatok kiadását az Annapurna Interactive vállalta magára, PC-n 15, iOS-en pedig 5 dollárunkba fáj a port - az előbbi esetében a Steam és az Epic Games Store üzletében is megtaláljuk. A történet szerint Monroe-t, a tízéves árvát irányítjuk, akivel egy befejezetlen festményből kilépett hattyút követve fedezhetünk fel egy szürreális világot. Mi annak idején nagyon kedveltük, a tesztünket itt olvashatjátok el róla.

1.
1.
Aanash
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...