Baldur's Gate III - videó a közösségi élményekről

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Újabb trailerrel jelentkezett a hamarosan Early Accessben elrajtoló Baldur's Gate III, amelyben a multiplayer lehetőségeiről és az átvezetőkről mesélnek a készítők. A videóban hallottak ráadásul már a játék korai változatában is helyet kapnak.

Szeptember 30-án indul a Baldur's Gate III korai hozzáférésű változata, amiben majd 25 órán keresztül csodálhatjuk meg, hogy mennyit fejlődött a párbeszédek és az átvezetők minősége a Larian Studios legutóbbi játéka, a Divinitiy: Original Sin 2 óta.

Ezúttal amikor szóba elegyedünk valakivel, a kamera adaptívan illeszkedik az adott jelenethez és karakterekhez, ezzel biztosítva a filmszerű történetmesélést. Érdemes megjegyezni, hogy a világ ilyenkor sem áll meg, és ha esetleg multiplayer játékot játszunk, akkor társaink kizsebelhetnek, vagy akár fel is gyújthatnak minket a párbeszédek alatt. Tudjátok, tipikusan olyan dolgokat csinálhatnak, amiket egy átlagos kalandozócsapat művel egymással.


A Baldur's Gate-játékok - mint minden rendes RPG - a döntéseinkről és azok következményeiről szólnak, ezért nem meglepő, hogy a készítők szeretnék a Twitch-nézőket is bevonni a kaland formálásába. Pontosan ezért implementálják a játékba a Crowd Choice-rendszert, aminek a segítségével a nézők szavazhatják meg, hogy milyen irányt vegyen a kalandozásunk, és ezzel kvázi ők lesznek a digitális kalandmestereink, ha mi ezt úgy szeretnénk.

A Baldur's Gate III a fentebb említett időpontban lesz elérhető PC-n, a Steam Early Access programjában és Google Stadián egyaránt.

1.
1.
Stig
Jó kis játék lesz, megint eltűnök pár hétre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...