Dicsekvős traileren a Wasteland 3

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 12.
  • Videó
Hangulatos előzetest kapott az inXile Entertainment RPG-szériájának nemrég megjelent része, a Wasteland 3, amelyben a játékot dicsérő mondatokat szedték össze egy másfél perc erejéig.

Remekül sikerült az augusztus végén megjelent Wasteland 3, ami egyrészt jól volt időzítve az uborkaszezon végére, másfelől valóban egy igényesen kivitelezett körökre osztott stratégiai RPG-t üdvözölhettünk a személyében. Az újságírók is elégedett voltak a Wasteland 3-mal, a játékot illető pozitív dicséreteket most egy rövid trailerben emelik ki a készítők:

A Wasteland 3 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jelent meg, az utóbbi kettő esetében az Xbox Game Pass kínálatában is megtalálható az RPG.

11.
Mindenfoglalt
#9: Valòban jò jàtèk, nyomom tovàbbra is, màr az illuminatusokat is megtalàltam benne, de addigra kinyiffant a z ògörög fickò, ùgyhogy megint keresem a kenyèrpiritòkat
10.
Kawada
Nekem amúgy konkrétan a game pass-es verzió el sem indult pécén... Ahogy olvastam nem voltam egyedül. Úgyhogy virágboltival töltöttem el egy 30 percet. Aztán uninstall. De 1-2 patch még és repül is a kosárba.
9.
poeady
Mindenfoglalt
PC-n is ez a helyzet, ezért adnék rá csak 9 pontot. Mert ezt leszámítva krva jó játék.
8.
Mindenfoglalt
Hàt nem is tudom, Ps4 en tolom, 1x vegigjatszottam, szerintem programozasi hibàk vannak benne, a loading kèpernyő nagyon hosszù, soxor lefagyott közben, amikor a junkot el akarom adni az arusoknàl ismètelten lefagy, egy jàtèk alatt vagy 15-20x is, elèg idegesitő, hogy ùjbol kell kezdeni a jàtèkot, mivel csak a jàtèk ùjrabeolvasàsàval javul meg, ès ugye 2x vègig kell vàrni a töltökèpernyőt.
Màsodszori nekifutàsban àtmentem pusztitòba, minden bandàt , robotot kilőttem, a vègèn nem engedte a program, hogy befejezzem, mivel hiànyzottak kb valamilyen kulcsfiguràk, igy nem tudott elindittani egy animàciòt, igy 15 òra jàtèk kuka.
Most harmadszor tolom, nem hagytam el a vàrost, de màr 5x làttam a kèkhalàlt, az HQ valahogy nem szereti betölteni.

Tehàt nem kell sietni a vètellel, hìaba jött ki a 2.ik javitòcsomag, semmi vàltozàs, kb pàr hònap kell neki.Aztàn lehet a multira gyùr rà a kiadò, vagy PC xbox szerencsèsebb.
7.
Kawada
#6: Nagyon szeretem a 2-t. Ritka, amikor ennyire érzem a következményeit a karaktereiem sajátosságainak. Rengeteg olyan eleme van, ami számomra bőven a Mass Effect legjobb elemeit idézte. Komplett történetrészek múlnak egyes cselekedeten, karakterviszonyon, ez párosul egy kellemesen beteges, abszurd humorral, posztapokaliptikus világgal, oldschool, Falloutos harcrendszerrel, szóval én nagyon szeretem. :)

Amúgy a windows centrálos kiíráson én is elmosolyodtam. :)
6.
adamsfamily
#4: Nem rossz játék,csak kicsit vicces,hogy egy MS stúdiós játéknál a windows central értékelése van megadva pozitívumként.
Múltkor amúgy volt egy video a Youtube-on az IGN-es Alanah Pearce rakta fel és elég jól elmondta a tapasztalatait a játék tesztelésről és az értékelésekről.Felhozta például a ME Andromeda-t,hogy amikor megkapta a teszt példányt egy szar volt,de nem tudta mennyit adjon rá,mert a Hardcore rajongók egyből elhordják minden szarnak,ha lepontozza.
Nekem ez a Wasteland 3 amúgy parkoló pályán van,nem rossz csak tipikusan az a játék,amihez nem elég ha leülsz fél órákra,mert nincs ideje beszippantani.A KH3-at se fejeztem még be,ott a SC conviction,Ps-en meg a Last of us Remasternek a Left behind kiegészítője.
5.
Kawada
#4: *cikk VÉGÉRE van odaírva természetesen.

** ás nem a 3. legnagyobb, hanem A HÁROM LEGNAGYOBB együttvéve.
4.
Kawada
#3: Biztos vagyok benne, hogy egy kurva jó játék egyébként, nem is ezt akarom kétségbe vonni semmiképp, csak eszembe jutott az az eset. Szerintem az ilyen apróságok jó példák arra, hogy mennyire kölcsönösen elbaszottan gondolkodik a "két tábor" (már eleve az agyfasz, hogy kialakul ez a szektásodás). Na de ez hosszabb téma, kár is belemenni. Ahogy a média helyzete is necces. De pl. még továbbra is tolom a Ghost of Tsushimát és mivel érzem, hogy közeledek a vége felé, ismét belenyaltam valami tesztbe, ahol szépen rá volt baszva a 6/10 (ami szerintem vicc, de nem is ez a lényeg), és oda van írva a cikk, hogy a Sony biztosította a tesztpéldányt. Nem vagyok túl jó véleménnyel általánosságban a játéksajtóról. Bár szerintem angol nyelven lényegesen jobb a helyzet. Csak nem értem, amikor egyesek azt hiszik, hogy egy IGN pl. rászorul arra, hogy jót írjon valami ilyen vagy olyan ex-ről, "mer' nehogy ne kapjon majd legközelebb példányt". Miközben sok esetben akkora szerkesztőségekről beszélünk mint nálunk szerintem a 3. legnagyobb sajtótermék esetében együttvéve, és az összes tesztelt játékuk összértéke nem éri el az 1 heti reklámbevételüket. :)

Tudom, hogy off... bocsi is érte, de beugrott. Amúgy nyugodtan neki lehet ugrani a Wasteland 2-nek is mind a mai napig (szogirúan director's cut verzió!)! :) Nagyon várom már ezt is, csak be kell fejeznem a Tsushimát előtte mert ebbe nagyon bele fogok buzulni, ez biztos.
3.
adamsfamily
#1: Ez kb. ugyanaz csak a másik oldalról.Jó formán az összes játéknál ez megy.Kikeresi a kiadó az 5 parasztot az interneten,aki valami jót írt a játékukról(még ha egy nagy rakás szar is),.Steam-en ha szétnézel még a legnagyobb hulladékokhoz is ilyen 5/5 vagy 10/10 van írva.
2.
Kawada
Nagyon várom, hogy végre nekifogjak. Egyelőre csak karaktergenerálásba nyaltam bele, de már az többet adott mint az előző 2 Fallout együtt összesen. Örülök, hogy mindenhonnan jók a visszajelzések szinte.
1.
Kawada
Eszembe jutott szerencsétlen Last of Us 2, amikor egy hasonló címmel osztottak itt meg hírben, hasonló trailert. Ennyi idő alatt már kb. 50 hsz érkezett a Sony által megvásárolt fizetett újságírókról, a túlszopásról, az ingyen konzolokban reménykedő oldalakról. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...