Dicsekvős traileren a Wasteland 3

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Hangulatos előzetest kapott az inXile Entertainment RPG-szériájának nemrég megjelent része, a Wasteland 3, amelyben a játékot dicsérő mondatokat szedték össze egy másfél perc erejéig.

Remekül sikerült az augusztus végén megjelent Wasteland 3, ami egyrészt jól volt időzítve az uborkaszezon végére, másfelől valóban egy igényesen kivitelezett körökre osztott stratégiai RPG-t üdvözölhettünk a személyében. Az újságírók is elégedett voltak a Wasteland 3-mal, a játékot illető pozitív dicséreteket most egy rövid trailerben emelik ki a készítők:

A Wasteland 3 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jelent meg, az utóbbi kettő esetében az Xbox Game Pass kínálatában is megtalálható az RPG.

8.
8.
Mindenfoglalt
Hàt nem is tudom, Ps4 en tolom, 1x vegigjatszottam, szerintem programozasi hibàk vannak benne, a loading kèpernyő nagyon hosszù, soxor lefagyott közben, amikor a junkot el akarom adni az arusoknàl ismètelten lefagy, egy jàtèk alatt vagy 15-20x is, elèg idegesitő, hogy ùjbol kell kezdeni a jàtèkot, mivel csak a jàtèk ùjrabeolvasàsàval javul meg, ès ugye 2x vègig kell vàrni a töltökèpernyőt.
Màsodszori nekifutàsban àtmentem pusztitòba, minden bandàt , robotot kilőttem, a vègèn nem engedte a program, hogy befejezzem, mivel hiànyzottak kb valamilyen kulcsfiguràk, igy nem tudott elindittani egy animàciòt, igy 15 òra jàtèk kuka.
Most harmadszor tolom, nem hagytam el a vàrost, de màr 5x làttam a kèkhalàlt, az HQ valahogy nem szereti betölteni.

Tehàt nem kell sietni a vètellel, hìaba jött ki a 2.ik javitòcsomag, semmi vàltozàs, kb pàr hònap kell neki.Aztàn lehet a multira gyùr rà a kiadò, vagy PC xbox szerencsèsebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...