A készítők megvédték a Prince of Persia-remake-et

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Tegnapelőtt bemutatkozott a sokáig szivárgó és - ennek köszönhetően - várva-várt Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ami első ránézésre elég felemásra sikerült. Most a fejlesztők is elmondták ezzel kapcsolatban a véleményüket.

Megannyi pletyka és szivárogtatás után tegnapelőtt végre hivatalos lett: készül a 2003-as Prince of Persia: The Sands of Time remake-je, amely 2021. január 21-én PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog ellátogatni. A jó hír mellé kaptunk egy előzetest is, amitől a rajongók - finoman is szólva - nem voltak elájulva. Ezekre a visszajelzésekre reagáltak most a játék fejlesztői.

Az újrakevert verziót fejlesztő Ubisoft Pune emberei elmondták, hogy ők egy jellegzetes és igazán markáns látványvilágú játékot szeretnének készíteni, hiszen a The Sands of Time egy igazán egyedi történet, ami megérdemli, hogy ne csak egy Assassin’s Creed-klón, vagy a 2008-as Prince of Persia stílusának az ipari másolata legyen. Pontosan ezért döntöttek végül egy olyan látványvilág mellett, ami határozottan "eltér" a többi játék kinézetétől.

22.
22.
kanguru
Lol mintha ujdonsag lenne igy 8 evvel a ps4 megjelense utan hogy bizony meg mindig a mostani konzol genre tervezik a jatekokat amit nem azt meg mobilra... nagyon kis szazalekot terveznek a top5% highend pc tulajnak a screenshot kesziteshez.
Nem hulyek mostani konzolbol el van adva vagy 200millio lassan, uj genbol egyse , highend vgabol elhanyagolhato ami a csilivili grafikat tudna futtatni...
Latjak az a jatek sikeres ami a piriton is elfut, eszerint fejlesztenek.
21.
21.
Csoki80
Ubisoft Pune, puna cunami perzsia
20.
20.
kopic
Am nem tudtam hogy az Ubsoft meg mindig tamogatja a ps3/360 gent
19.
19.
kopic
Vagy 3x asszem vegigjatszottam
18.
18.
kopic
Siman legjobb resze volt szerianak es eleg nehez is volt szerintem, foleg ahogyan haladtal elore a jatekban, meg agyalni kellett azert a fejtoroknel.
A 3. is tetszett de az mar jobban elment h&s iranyba.
17.
17.
Ooorky
Néha olyan érzésem van, mintha néhány cég elfelejtené, hogy nekik kell a vásárlók igényeit kielégíteni, nem pedig fordítva.
Nintendo képes volt megjelenés előtt egy hónappal kukázni és 0-ról újrakezdeni a Metroid prime 4-et, mások meg beleállnak az igénytelen fosukba, hogy ez márpedig jó és fizetsz érte...
16.
16.
xSHx
Persze, h védik a szar cuccukat. Már semmit nem tudnak rajta módosítani, hisz lassan meg is jelenik. Max eltolják, de valószínűleg az sem tud már rajta segíteni. Az a baj nem értik, h hol a hiba. Nem az artstyle, még nem is a grafika. Az arcokkal van a baj, mint kinézetre mint animációs szinten. Lerí róla az igénytelenség. Kb egy Fortnite ban szebb. Ez meg egy AAA cucc remakeje akarna lenni. Legalábbis annak akarják eladni.
7.
7.
Heldengeist
Ennél a játéknál is azt mondom, ehhez nem kellett volna több, mint egy wide screen patch és egy textúra DLC. Az eredeti játék látványvilágát az utolsó pixelig okkal alkották meg olyanra, amilyen és a remake/remasterből ez a stílus nem sugárzik.
6.
6.
szekeres91
Nekem semmi bajom sincs a grafikával, de az arc/mimika, nem 2020 hoz méltó.
4.
4.
BockÚr
ez az eltérő látványvilág amit akarnak jobb texturákkal is kivitelezhető vagy több, érzelemmel a karakterek arcán(legalább az lenne) egyszerűen leszarják vagy csak lusták ennyi, de ubifos mit vár az ember indie csapat lett és annak is rossz rég nem versenyképes
3.
3.
Chrysh
Kár védeni, egy nagy stúdió dolgozik rajta és láttunk sokkal jobb remastereket ennél, én személy szerint az Oddworld New n' Tasty-vel és a Black Mesaval toltam, mind a kettő remekmű lett az én meglátásom szerint. Utóbbi pl.: joggal lehet védeni, hogy nem 2020-as standard, de ez nem is lett így kommunikálva, csak annyi lett lebegtetve, hogy a Half Life 2 szintjét üsse meg az újradolgozott eredeti darab. ez össze is jött.

Szóval tessék itt van még néhány példa a jó remakere, és Prince of Persia akárhogy is védjük, hogy milyne jó az eredeti...lehet, hogy jobb lenne akkor az eredetit megint kitolnia annak, akinek ez kevés.
2.
2.
crytek
Graf buzi vagyok, de ennél pont nem érdekel, hogy néz ki a lényeg hogy szebb kivitelben acsikkal és végre felirattal tolhatom a játékot..
1.
1.
Yanez
Ezt a dumát! Andersen meséi ehhez képest valós történetek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...