Prince of Persia: The Sands of Time Mobil, PC, PS2, PS4, XBOX, XBOXONE

Újrakezdik a Sand of Time-remake fejlesztését

A Ubisoft szépen csendben bejelentette, hogy a három éve bejelentett remake fejlesztését megint újrakezdik, így nem számíthatunk rá, hogy hamarosan játszunk majd vele.

A Ubisoft visszatéríti a Prince of Persia-remake előrendeléseit

Habár a Ubisoft kijelentette, hogy nem kaszálták el a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét, az elég beszédes, hogy a kiadó visszatéríti az előrendelők pénzét.

Tovább csúszik a Prince of Persia-remake

A minap a GameStop váratlanul törölte a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jére szóló előrendeléseket. Mint kiderült, a játékot nem lőtték le, de tovább csúszik a megjelenése.

A Ubisoft Montréal átvette a Prince of Persia-remake fejlesztését

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake-ről régóta nem hallottunk, de a mai bejelentést hátha jó hírként könyvelhetjük el: a játék átkerült a The Sands of Time-trilógia szülőhelyének számító montréali csapathoz.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Nem zárt szép pénzügyi félévet a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legutóbbi pénzügyi féléve értékelését. A franciáknak nem kedveznek a számok, mind a bevételeik, mind a nyereségük csökkent. A kimutatásokon túl a közeljövő játékairól is szó esett.

E3 2021: Jövőre csúszik a Prince of Persia-remake

A Ubisoft bejelentette, hogy rengeteg frencsájzát magával hozza az idei E3-ra, azonban a Prince of Persia: The Sands of Time Remake nem csatlakozik hozzájuk - sőt, sajnos a Herceg visszatérésére egészen 2022-ig várnunk kell majd.

Ismét csúszik a Prince of Persia-remake

Úgy tűnik, a Herceg már megint rossz irányba tekergette az Idő Tőrét, ugyanis újból csúszás áldozata lett a Prince of Persia: The Sands of Time Remake - ezúttal ráadásul ismeretlen ideig.

Késik a Prince of Persia-remake

Perzsia hercege elképesztő tettekre képes az Idő Tőrével, de úgy tűnik, hogy még neki sincs elég hatalma ahhoz, hogy időben piacra küldje a saját játékát. A Prince of Persia: The Sands of Time remake-je két hónapot fog csúszni.

A készítők megvédték a Prince of Persia-remake-et

Tegnapelőtt bemutatkozott a sokáig szivárgó és - ennek köszönhetően - várva-várt Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ami első ránézésre elég felemásra sikerült. Most a fejlesztők is elmondták ezzel kapcsolatban a véleményüket.