Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.

Amikor ugyanis elindult a játék, a készítők nem szerettek volna senkit sem jogtalanul bannolni, ezért létrehoztak egy szigetet, ami a hangzatos Cheater Island nevet kapta. Minden játékos idekerült, akik kapcsán megbizonyosodtak, hogy nem tisztán próbálja elérni az áhított győzelmi koronát, és csakis kizárólag a többi csaló babzsákkal mérkőzhettek itt meg a továbbiakban.

A rendszer jól működött, sok régióban viszonylag gyorsan össze is jött a meccshez szükséges létszám, ahol pedig nem, ott a játékosok egy végtelen limbóban ragadtak a töltőképernyőt bámulva. Nemrég azonban elkezdtek előkerülni olyan videók az interneten, amelyeken látszólag Cheater Island-mérkőzések zajlanak, de valójában nem tudják azt a fejlesztők 100 százalékos bizonyossággal megállapítani.

Pontosan ezért inkább úgy döntöttek a Mediatonic munkatársai, hogy a börtönsziget bezárja a kapuit, és inkább az Epichez fordulnak segítségért a csalókkal való küzdelemben. Ennek köszönhetően a Fall Guys hamarosan megkapja a Fortnite-ban is használt Epic-féle Anti-Cheat rendszert.

8.
8.
godach
#4: És sokan azt nem értik meg, miért hajlandó röhögve fizetni a multiért valaki konzolon. Pedig puding próbája...
7.
7.
D.Sz
Ma vettem észre, hogy a pályák is egy kisebb frissítésen estek át (See Saw, Whirlygig). Legjobban a focimeccseknél látszik, ahol a pályára plusz akadályok kerültek.
6.
6.
Ooorky
#4: Ugyanúgy tolják főzött rendszeren a hack-eket, mint pc-n, ha lebuknak max elpasszolják a bannolt konzol vmi szerencsétlennek.
5.
5.
NECROSMOKE
Az ileneket IP cím vagy sorozatszám(pl ha konzolról van a, Debil. Gondolom PC-nek is van sorozatszáma) szerint bannolnám.
4.
4.
Hanselbeck
#2: Konzolon nem igazán létezik PC-s értelemben vett csalás, inkább bugokat kihasználó játékosokról hallani. Én ezért hagytam fel teljesen a PC-s multizással, egyszerűen meguntam az egészet.
3.
3.
Turley
#2: Leginkább PC-n van probléma a cheaterekkel
2.
2.
DarkLord
Én elég sok menetet letudtam már és eddig ps4-en egyszer láttam eddig csalót, aki végig futott a levegőben és ennyi :D Mondjuk, hogy neki ebben mi a jó azt nemtudom, mert pont az az élvezet, hogy végigcsinálsz egy pályát... Mostmár annyira megy a játék, hogy kivétel nélkül, mindig a döntőbe jutok, ha persze nem bukunk el elötte a csapatversenyen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...