Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 15.
  • Érdekesség
A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.

Amikor ugyanis elindult a játék, a készítők nem szerettek volna senkit sem jogtalanul bannolni, ezért létrehoztak egy szigetet, ami a hangzatos Cheater Island nevet kapta. Minden játékos idekerült, akik kapcsán megbizonyosodtak, hogy nem tisztán próbálja elérni az áhított győzelmi koronát, és csakis kizárólag a többi csaló babzsákkal mérkőzhettek itt meg a továbbiakban.

A rendszer jól működött, sok régióban viszonylag gyorsan össze is jött a meccshez szükséges létszám, ahol pedig nem, ott a játékosok egy végtelen limbóban ragadtak a töltőképernyőt bámulva. Nemrég azonban elkezdtek előkerülni olyan videók az interneten, amelyeken látszólag Cheater Island-mérkőzések zajlanak, de valójában nem tudják azt a fejlesztők 100 százalékos bizonyossággal megállapítani.

Pontosan ezért inkább úgy döntöttek a Mediatonic munkatársai, hogy a börtönsziget bezárja a kapuit, és inkább az Epichez fordulnak segítségért a csalókkal való küzdelemben. Ennek köszönhetően a Fall Guys hamarosan megkapja a Fortnite-ban is használt Epic-féle Anti-Cheat rendszert.

8.
godach
#4: És sokan azt nem értik meg, miért hajlandó röhögve fizetni a multiért valaki konzolon. Pedig puding próbája...
7.
D.Sz
Ma vettem észre, hogy a pályák is egy kisebb frissítésen estek át (See Saw, Whirlygig). Legjobban a focimeccseknél látszik, ahol a pályára plusz akadályok kerültek.
6.
Ooorky
#4: Ugyanúgy tolják főzött rendszeren a hack-eket, mint pc-n, ha lebuknak max elpasszolják a bannolt konzol vmi szerencsétlennek.
5.
NECROSMOKE
Az ileneket IP cím vagy sorozatszám(pl ha konzolról van a, Debil. Gondolom PC-nek is van sorozatszáma) szerint bannolnám.
4.
Hanselbeck
#2: Konzolon nem igazán létezik PC-s értelemben vett csalás, inkább bugokat kihasználó játékosokról hallani. Én ezért hagytam fel teljesen a PC-s multizással, egyszerűen meguntam az egészet.
3.
Turley
#2: Leginkább PC-n van probléma a cheaterekkel
2.
DarkLord
Én elég sok menetet letudtam már és eddig ps4-en egyszer láttam eddig csalót, aki végig futott a levegőben és ennyi :D Mondjuk, hogy neki ebben mi a jó azt nemtudom, mert pont az az élvezet, hogy végigcsinálsz egy pályát... Mostmár annyira megy a játék, hogy kivétel nélkül, mindig a döntőbe jutok, ha persze nem bukunk el elötte a csapatversenyen :D
1.
Putin csodás arccsontja
Mi értelme? Úgy értem, mennyire kell egy nyomorék élettelen senkinek lenned, hogy egy ilyen típusú játékban csaláshoz folyamodj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...