Sebesen fogy a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 15.
  • Biznisz
Link másolása
Az Activision jelentése szerint a gördeszkás madárember első két videojátékát egybecsomagoló felújított változat máris átlépte az egymilliós eladási mérföldkövet, ezzel a teljes franchise legerősebb nyitányát produkálva.

Már több mint egymillió példányban talált gazdára a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2, jelentette be az Activision Twitteren. Ez a szám talán nem tűnik olyan óriásinak majd' másfél héttel a megjelenés után, azt azonban meg kell jegyeznünk, hogy a szokásoktól eltérően a kiadó ezúttal a közvetlenül eladott, ténylegesen a felhasználókhoz eljuttatott kópiák számát tette nyilvánossá, nem a viszonteladókhoz leszállított példányszámot.

Ez pedig elég volt ahhoz, hogy a legendás széria első két epizódját egybegyúró remaster az összes Tony Hawk-játék legnagyobb nyitóhetét produkálja. Az valószínűleg senkit nem fog meglepni, hogy a csomag a megjelenése hetében 448 százalékkal hagyta maga mögött a széria mélypontját jelölő Tony Hawk's Pro Skater 5-öt a briteknél, de abszolút megsüvegelendő, hogy a pakk a rendkívül népszerű Pro Skater 3-at és Pro Skater 4-et, illetve az Underground-epizódokat is lekörözte.

10.
10.
br1Koo
Épp most kerestem rá vajon mennyibe kerül, mert nekem ezek a játékok sajnos kimaradtak. Csak nem sikerült a Steames verzió.. Kár érte.
8.
8.
godach
#7: Gratula a platkőhoz (nekem nincs türelmem ilyesmihez). A második részt fenntartásokkal kezeld. Nekem nagyon tetszett az is, de ha őszinte akarok lenni, The Surge 1.5 inkább :)
7.
7.
kryszisz
#6: +1 minden szavadnak. Black Mesa Xen kampánya még hátravan, mert csak az ingyenes verzióval játszottam anno, de imádtam, talán csak annyi, hogy a fegyverek borzasztóan keveset sebeztek, ezt nem igazán tudtam mire vélni, bár lehet, hogy a végleges verzióban már más a helyzet. Amúgy képzeld, platina lett a Surge, nem volt annyira meredek vállalkozás, mint hittem:D Remek játék, és baromira alulértékelt, simán megüti mondjuk a DS2 szintjét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...