Decemberben érkezik a Twin Mirror

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Régi adósságát törleszti a Dontnod, a legújabb kalandjátékáról ugyanis az elmúlt két évben jóformán nem hallottunk semmit. A Twin Mirror végül idén mutatkozott be újra, az év végén pedig meg is jelenik!

A Twin Mirror PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni december 1-jén, ami a számítógépek esetében Epic Games Store-exkluzivitást jelent. A Shibuya Productionsszel közösen fejlesztett kalandjátékot a Dontnod saját maga adja ki, igaz, a konzolos verziók dobozos kiadását a Bandai Namco juttatja majd el a boltokba. Az eredeti tervekkel ellentétben a Twin Mirror nem epizodikus kaland lesz.

Habár furcsaságokból itt sem lesz hiány, a Dontnod korábbi játékaival ellentétben az új thrillerből kimaradtak a természetfeletti elemek. A történet szerint hősünk, Sam Higgs visszatér szülővárosába, a West Virginia-i Basswoodba, hogy elbúcsúztassa a legjobb barátját, hamar kiderül azonban, hogy a hely bőven tartogat még titkokat, és a saját múltjával is kénytelen lesz szembenézni.

Sam oknyomozó újságíróként rendkívül jó képességekkel rendelkezik ahhoz, hogy feltárja a rá váró rejtélyeket, előbb-utóbb rá kell döbbennie viszont, hogy az elmepalotája, ahol összekapcsolhatja a szálakat és újra átélheti a múlt eseményeit, inkább hátráltatja őt. Sam egyetlen szövetségese a történet során Double, az ő empatikusabb és szociálisabb személyisége, akit kizárólag ő lát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...