Twin Mirror PC, PS4, XBOXONE

Újabb kalandjáték a Life is Strange alkotóitól.
Típus:

A Tencent bevásárolta magát a Dontnodba

A Tencent továbbra sem lassít. A kínai videojátékipari gigász ezúttal a Life is Strange-játékok alkotóinál vásárolt be részvényekből, amelyből a Dontnod a kiadói törekvéseit fogja finanszírozni.

Twin Mirror teszt

Közel kétéves késés után futott be a Dontnod Entertainment első saját kiadású játéka, a Twin Mirror. Az eredetileg háromrészesre tervezett cím nyomott áron jelent meg, de sajnos így is érződik rajta, hogy megvágták a történetét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.

Decemberben érkezik a Twin Mirror

Régi adósságát törleszti a Dontnod, a legújabb kalandjátékáról ugyanis az elmúlt két évben jóformán nem hallottunk semmit. A Twin Mirror végül idén mutatkozott be újra, az év végén pedig meg is jelenik!

Újra hallatott magáról a Twin Mirror

Véget ért a Life is Strange második évada, bemutatkozott a Tell Me Why, a 2018-ban bemutatott Twin Mirrorról viszont valamilyen okból nem igazán beszélt mostanában a Dontnod csapata. Most kaptunk egy új trailert.

E3 2019: Csak jövőre jelenik meg a Twin Mirror

A Bandai Namco és a Dontnod Entertainment egy hivatalos közleményben megerősítette, hogy a csapat új játéka, a Twin Mirror nagyot csúszik és csak jövőre jelenik meg.

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a Dontnod

Egy sajtólevélben összegezte tavalyi pénzügyi esztendejét a Dontnod, de már a jövőt illetően is elhintettek pár érdekességet. Többek között azt is, hogy két, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak.

Twin Mirror - Sam "memóriapalotája"

Ismerős és vadonatúj jeleneteket egyaránt tartalmazó, négyperces kedvcsinálót kapott a Life is Strange fejlesztőinek legújabb játéka, a Twin Mirror. A mostani felvétel igazi különlegessége, hogy fejlesztői kommentárt is kaptunk.

Twin Mirror - a fejlesztők a noir gyökerekről regélnek

A Dontnod jövőre érkező "történet-vezérelt detektívjátéka" nagy kanállal merít a noir filmek hangulatából és képi világából. Erről mesélnek most a francia csapat munkatársai a legújabb fejlesztői naplóban.

GC 2018: Tíz perc a Twin Mirrorral

A Life is Strange 2 mellett a Dontnod csapata egy epizodikus pszichológiai thrillerjátékot is fejleszt Twin Mirror címmel. A Gamescomon már láthattunk belőle egy trailert, de hosszabb gameplayt még nem - eddig.