Úgy tűnik, a Black Widow premierje is csúszni fog

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A hírek szerint jó esély van rá, hogy a Disney ismét elhalasztja a Black Widow premierjét, ahogy a következő Pixar-filmre is halasztás vár valószínűleg. Új dátumot egyik esetben sem kaptunk egyelőre.

A Variety úgy tudja, hogy a Disney valószínűleg ismét elhalasztja majd a Black Widow premierjét, és ez a sors vár a következő Pixar-filmre, a Soulra is. Mindkettő premierje novemberben lenne esedékes, új dátumot azonban egyik esetben sem kaptunk, így nem derült ki, hogy számolhatunk-e még velük idén. Ha a Black Widow átcsúszna jövőre, 2009 óta ez lenne az első év, amikor nem kaptunk újabb MCU-filmet.

A csúszást hivatalosan még nem erősítették meg, de nem lenne meglepő húzás a Disney részéről. Nemrég a Warner halasztotta el a Wonder Woman 1984 premierjét októberről decemberre, ami után várhatóan a Dűne is hasonló sorsra jut. A variálás oka, hogy az Egyesült Államokban még nem nyitott ki minden mozi a koronavírus-járvány első hulláma során történt bezárások után, így az új premierek - köztük a Tenet - csak félgőzzel teljesítenek a kasszáknál.

Habár a Soul esetében felvetődött a Disney+-premier is pletykaként, a Variety forrása ezt cáfolta.

Megvan a filmes univerzum új főgonosza?

A Deadline szerint a Lovecraft Country sztárja, Jonathan Majors aláírt a Disney-nek, méghozzá Kang, a hódító szerepére, akit a harmadik Hangya-filmben alakít majd. Mindez azért különösen érdekes, mert a korábbi találgatások szerint az időutazó karakter léphet majd Thanos helyébe a jövőben, mint a következő évek Marvel-filmjeit összekapcsoló főgonosz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...