Frissítve: Elhalasztják a Wonder Woman 1984-et

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Warner erősen gondolkodik azon, hogy ismét elhalassza a Wonder Woman 1984 premierjét, ráadásul ha erre valóban sor kerül, az érintheti a Dűne-filmet is.

A Deadline számolt be róla, hogy a Warner állítólag ismét a Wonder Woman 1984 elhalasztását fontolgatja. Habár sok más országhoz hasonlóan nálunk például már újranyitottak a mozik a koronavírus-járvány első hullámát követően, a kulcsfontosságú piacnak számító Egyesült Államokban ez a folyamat lényegesen lassabban halad, így elképzelhető, hogy a stúdió még várni fog egy-két hónapot a premierrel.

A Wonder Woman 1984 az eredeti tervek szerint június 24-én került volna mozikba, később azonban augusztus 14-re, majd október 2-re csúsztatták el a debütálását. Ha mostani pletykák beigazolódnak, az új DC-film november-december tájékán érkezhet meg, és ezzel jó eséllyel magával rántaná a szintén házon belül készülő Dűne-filmet is. A Deadline szerint így az utóbbi könnyen 2021-re csúszhat - és persze mi minden történhet még addig.

A Wonder Woman 1984-et legutóbb a DC FanDome-on láthattuk egy előzetes erejéig, és talán holnap-holnapután is kapunk hozzá valami friss infót, miután a rendezvény egy újabb felvonással jelentkezik majd.

Update! A Variety szerint hivatalos a dolog, a film december 25-én kerül mozikba. A Dűne dátumán (egyelőre?) nem változtattak.

17.
17.
Josi21
#12: Felület ok... Részben igazad van. Közel az 50-hez nem vágyom másra csak a családra. Moziban nem egyedül vagyunk, kb 8 éve környékén sem jártam. Itthon a legjobb, lehet az idő múlásával igazat adsz. :)
16.
16.
dvs00
Érdektelen tömegkulturális tartalom. Mint a főző-vacsorázós műsorok. Részemről ha soha nem lesz az sem gond.
Lapozzunk.
14.
14.
hedzsooo
#12: Én szerencsére ritkán gondolkodom végletekben, így megteszi egy olcsóbb rendszer is otthoni mozizásra de kinek mi jön be jobban persze! :-)

Nekem az IMAX nem tud annyi pluszt adni, ha el[ttem mászkálnak az emberek ki/be a film kezdete után 20 percel is. Hangzás sem, mikor mellettem, mögöttem, + előttem is csörögnek, csacsognak, nyihognak, meg nyammognak állandó jelleggel.

Az otthoni látvány + hangzás mindent visz, főleg mivel teljesen zavartalan az élmény számomra! :)))
13.
13.
Gaboo77
#2: Teljesen jól látod! Aki akar menni moziba, legyen rá lehetősége, de legyen erre is. Mindenki döthessen, hogy mit akar.
12.
12.
Kisjack241
Nekem az IMAX mindent visz, otthon sosem lesz olyan, mert nem akkora térben terjed a hang, nem akkora felületen látod a képet. Nyilván egy prémium házimozi rendszer is nagyon jó, csak máshogy. Viszont annak az árából egész életemben járhatok valódi moziba.
11.
11.
hedzsooo
#3: Nekem az ultra HD + 4K minőség már elég jól mutat az otthoni vásznamon projektorral... Mikor másokat esetleg zavarhat a hangos filmezés, felkapom az egyik fülesem, azzal nézek filmeket, amivel egyébként sokkal jobb is a hang
10.
10.
hedzsooo
#8: Dettó, projektorral nyomom én is már az utóbbi közel 10 évben
9.
9.
Josi21
#8: Ez igaz, de egy jó projektor 3x drágább mint amit leírtam. Kép van, hang nincs. Lehet mérlegelni, mi mit ér.
8.
8.
rgerg
Egy fehér fal kell hozzá és egy projektor.
7.
7.
Josi21
Van ennél jóval drágább setup, határ a csillagos ég. ;)
6.
6.
Josi21
#5: Miért kéne vennem ? Vegyen mindenki magának. :)
5.
5.
Daniel21
#4: Kérlek vegyél mindenkinek ilyen setupot. Persze 6x6m szobákkal és biztos bevezetik az "online mozit". :D
4.
4.
Josi21
#3: Ezen lehetne vitázni... Wharfedale d330+sw12+ lg oled 165cm. Hang minden mozit visz, kép úgyszintén. ;) 6x6m szobában. Filmet úgyszintén várom.
3.
3.
Terrybully
#2: Szerintem az otthon sose fogja átadni egy mozi élményét. Amiket felsoroltál tényleg idegesítő dolgok ezt nem vitatom. De otthon a büdös életbe nem fogod olyan hangerőn és akkora kivetítőn megnézni a dolgokat.
2.
2.
hedzsooo
Egyebkent is ideje lenne mar az online moziknak igy 2020-ra, hatha igy vegre elorukkolnak vele... Szerintem lennenk 1 paran akik a szokasos 5-10 font helyett a premieres online filmeket megvennek dupla aron, 20 fontert is de akkor legalabb az otthon kenyelmebol, haverokkal, mindenfele csamcsogo, bofogo, nyihogo allatok nelkul lehetne ezt tenni. Vagy eppen veluk, kinek mi jon be jobban ugye, + milyen a barati tarsasaga. :D
1.
1.
Onion
Kár érte. Régóta megszeretném nézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...