Bemutatkozott a Final Fantasy XVI

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, a PlayStation 5 tegnapi bemutatóján lelepleződött a Final Fantasy XVI is. A Square Enix egy elképesztően látványos és akciódús előzetessel vezette fel a játékot.

Telibe találtak a néhány nappal ezelőtti pletykák, így nem csupán a PlayStation 5 árazása bizonyult pontosnak, de a Square Enix valóban leleplezte a Sony műsorán a Final Fantasy XVI-ot egy tartalmas és borzasztóan látványos gameplay-előzetessel.

A széria legújabb darabja talán minden eddiginél határozottabban magára ölti a középkori fantasy jellemvonásait, ha pedig hihetünk a játékmenetből kiollózott jeleneteknek, a harcok még a legutóbbi epizódok gyorsított rendszerénél is pörgősebbek lesznek.

A Final Fantasy XVI PlayStation 5-re készül.

6.
6.
zoe9
4.
4.
PapaYeti
#1: Van aki ananászt sem tenne a pizzára az egye élete végéig a margarétát:) az ff szerintem nem a játékmenet mert az mindig a korszak korlátai közé volt szorítva. Az ff a monumentalis tőrténetvezetésről epikus csatákról érdekes es titokzatos jrp g vilagról szól. Nekm a xv is nagyon tetszett és el is kellet a frisítés vii óta minddel játszottam nem szerettem volna egy vii új köntösben játékot.
3.
3.
Hab
#2: Nem XIII-at akartál írni? Annál nem igen volt botrányosabb rész szerintem.
2.
2.
tyber16
#1: A régi FF szerintem már a XV óta halott.
1.
1.
Onion
Ez nem Final Fantasy játék. Hanem egy átlagos nyugat akció rpg fantasy játék, amit Final Fantasy néven akarják majd eladni. Ezzel folytatással bebizonyították régi Final Fantasy halott. FF RIP.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...