Final Fantasy XVI PS5

PlayStation 5-re érkezik a Final Fantasy XVI.

A Final Fantasy XVI nem nyílt világú játék

Habár az előző rész és az első kedvcsinálók alapján azt hihettük, a készítők egy interjú során tisztázták, hogy a Final Fantasy XVI nem nyílt világú játék.

Friss képeken a Final Fantasy XVI

A State of Play adásán mozgás közben láthattuk a Final Fantasy XVI-ot, de a Square Enix tartogatott egyéb nyalánkságokat is. Egy csokor screenshoton vehetjük szemügyre a szerepjáték pazar világát.

Újra megmutatta magát a Final Fantasy XVI

Sokat kellett rá várnunk, de a State of Playen ismét megmutatta magát a Final Fantasy XVI. Lássuk az új trailert, amelybe gameplay jelenetekből is jutott bőven!

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

Közel lehet már a Final Fantasy XVI következő előzetese

Naoki Yoshida, a Fina Fantasy-széria producere a NieR-játékok producerével beszélgetett a minap: elárulta, hogy a Final Fantasy XVI következő trailere már teljesen készen van, és tudomása szerint hamarosan meg is jelenik.

Yoshida: célegyenesben a Final Fantasy XVI fejlesztése

A Final Fantasy XVI-ról a bejelentése óta nem igazán hallhattunk, amiért már a sorozat producere, Naoki Yoshida is elnézést kért. Egy interjúban most azt nyilatkozta, látszik már a munkálatok vége.

Féléves csúszásban a Final Fantasy XVI

Noha a Square Enix azt ígérte, hogy az idei év folyamán hallunk még a Final Fantasy új része felől, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, erre végül nem került sor. A producer egy levélben vázolta fel, hogy mi a helyzet.

A TGS-t is kihagyhatja a Final Fantasy XVI

A Final Fantasy XVI nagy hiányzója volt az idei E3-nak, és nem kizárt, hogy kihagyja a Tokyo Game Show-t is: a készítők inkább egy nagy bemutatóra szeretnék felkészíteni a játékot, és nem apránként adagolnák róla az infókat.

Bemutatkozott a Final Fantasy XVI

Igaznak bizonyultak a pletykák, a PlayStation 5 tegnapi bemutatóján lelepleződött a Final Fantasy XVI is. A Square Enix egy elképesztően látványos és akciódús előzetessel vezette fel a játékot.