Final Fantasy XVI PlayStation

PlayStation 5-re érkezik a Final Fantasy XVI.
1715787029

A vártnál kevesebb fogyott a Final Fantasy VII Rebirth-ből, leépítések indultak

Talán nem véletlenül állt el a Square Enix új üzleti tervvel, hiszen a legutóbbi időszak belső céljai nem teljesültek, sem a Final Fantasy VII Rebirth, sem a Final Fantasy XVI, sem a Foamstars nem hozta elvárt eladási számokat.
1714494600

140 millió dollárt bukott a Square Enix a törölt játékain

A kiadó számos címet kaszált el, melyeken az addigi munka kárba veszett. A pénzügyi évükre ez egy igen komoly negatívot nyomott, a kiadó azt ígéri, hogy a jövőben megfontoltabban választják meg a projekteket.
1712923200

Íme, az idei BAFTA Game Awards nyertesei

A Brit Film-, és Televíziós Akadémia a videójátékok világában is díjazott. Az idei, vagyis 20. gálaest tegnap került megrendezésre, és nem túl meglepő módon a Baldur’s Gate III aratta a legnagyobb sikert, összesen 5 kategóriában.
1712565000

Itt az ideje, hogy visszatérjen a Final Fantasy Tactics

Ezt pedig nemcsak mi állítjuk, de a franchise legnagyobb fejesei, köztük Yoshi-P is! A japán fejlesztők szívesen készítenének egy vadiúj körökre osztott spinoffot, de ennek valószínűleg nem a Final Fantasy XVI világa adna táptalajt.
1711467000

"Más platformokra" is érkezhet a Final Fantasy XVI

Persze a munkálatok csak a PC-s port megjelenése utána kezdődhetnek meg, illetve a játék producere, Yoshi-P sem részletezte, hogy pontosan melyik platformokról lenne szó.
1711129524

A jövő hónapban jön a Final Fantasy XVI: The Rising Tide

A PAX East kerekasztal-beszélgetésén a Square Enix illetékesei bemutatták a Final Fantasy XVI második fizetős DLC-jét, a The Rising Tide-ot. Clive és csapata ezúttal Mysidia földjére látogat, hogy megmentsék a Leviathant. Az alapjáték pedig túlélőmóddal bővül.
1710234000

Yoshi-P szívesen rendezné a “következő nagy címet” a Square Enixnél

A Final Fantasy XVI producere és a XIV rendezője arról beszélt, hogy még úgy érzi, van benne bőven - lehet hogy több mint egy játékon is szívesen dolgozna még mielőtt visszavonul.
1710172800

Jól halad a Final Fantasy XVI PC-s portjának fejlesztése

Bár a megjelenés kapcsán még hozzávetőleges időablakot sem mertek megadni a készítők, elmondásuk szerint jól haladnak, igaz, senki se számítson visszafogott gépigényre!
1705926060

Állítólag Xbox-ra tart a Final Fantasy XVI is

Egy megbízható szivárogtató szerint már javában készül az eddig PlayStation-exkluzív Final Fantasy XVI Xbox Series-konzolokra szabott átirata. Annyi biztos, hogy a Square Enix játéka az év közepéig megtartja az exkluzivitását.
1705856400

Xbox-ra érkezhet a Final Fantasy VII Remake?

A spekulálók szerint, ha meg is jelenik a Microsoft konzoljaira, szinte biztos, hogy nem a közeljövőben fog megtörténni, hisz az a Rebirth vitorlájából is kifoghatná a szelet.