Final Fantasy XVI PS5

PlayStation 5-re érkezik a Final Fantasy XVI.

18 perc gameplay érkezett a Final Fantasy XVI-hoz

Már nem kell sokat várni a sorozat új részének megjelenéséig, de ha még nincs meg hozzá a kellő hangulat, akkor érdemes megnézni az igen vaskos gameplay videót.

SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.

SGF 2023: Story traileren a Final Fantasy XVI

A megjelenés kapujában egy új trailert kapott a Square Enix PlayStation 5-exkluzív RPG-je, amiben jobban megismerhetjük a játék történetét és a karakterek viszonyrendszerét is.

SGF 2023: Nézd vissza a PlayStation Showcase-t + összefoglaló a bejelentésekről

A nyári játékkonferenciák sorát a Sony rúgja be: ma este 22 órától kezdetét veszi a PlayStation Showcase, amit élőben követhettek nálunk. Az egy órás műsorban a közeljövő PlayStation- (és PC)-játékai mutatkoznak be.

Káprázatos bemutatót kapott a Final Fantasy XVI

Mintegy 25 percen keresztül követhettük a Final Fantasy XVI tömény játékmenetét. Sok izgalmas érdekességet megtudtunk a Square Enix szerepjátékáról, a látvány pedig egyenesen káprázatos volt.

Itt nézd vissza a Final Fantasy XVI State of Play adását!

A Sony Interactive Entertainment ma egy új State of Play élő közvetítést vetít majd le élőben a játékosoknak, aminek a középpontjában a Final Fantasy XVI áll.

Holnap 20 perces State of Playen adást kap a Final Fantasy XVI

Az esemény a Square Enix új, PlayStation 5 exkluzív játékára fog majd összpontosítani, és a nagyjából 20 perces műsorban játékmeneti bemutatót is kapunk majd.

Pillants be Valisthea világába - új előzetesen a Final Fanasy XVI

A Square Enix kiadott egy új trailert, amiben a Final Fantasy legújabb részének a környezetét tudjátok megcsodálni. Nem fogtok csalódni!

PC-re is jöhet a Final Fantasy XVI, de nem mostanában

Megvan rá az esély, hogy PC-s verziót kap a Final Fantasy XVI, hiszen a producer, Naoki Yoshida nem zárkózott el a port elkészítésétől, azonban a megjelenésre bizony még várnunk kell, nem is keveset!

A Final Fantasy XVI fejlesztői meséltek a hamarosan érkező játékról

A Square Enix projektje, a Final Fantasy XVI 2023. június 22-én debütál PlayStation 5 konzolokra időzített exkluzívként, de addig is a fejlesztők egy kerekasztal-beszélgetésen meséltek a címről.