Leleplezték a God of War: Ragnarököt

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap esti PlayStation-showt egy korábban már sokat pletykált bejelentés zárta. Kratos és Atreus a következő konzolgenerációban is visszatérnek, mégpedig a God of War: Ragnarök élén.

Túl sok részletet egyelőre nem tudtunk meg a God of War: Ragnarökről, hiszen csak egy rövidke teasert kaptunk belőle a tegnapi PlayStation-műsoron, annyit azonban már most megígért a Sony Santa Monica csapata, hogy 2021-ben a kezünkbe vehetjük a játékot.

A korábban már sokat pletykált cím megerősíti, hogy a történet Kratos és Atreus 2018-as kalandját folytatja majd az északi mitológia világában, ezúttal azonban a viking mondák legmeghatározóbb eseménye, a világot elpusztító végső háború kerül majd a reflektorfénybe.

17.
17.
PapaYeti
#13: Nem vagyok szakértő és tudom, hogy a keresztények nagy hatással voltak a mitológiájukra és szívesen építették bele vagy át a sajátjukat (mint ahogy a keresztények is tették régen mikor még nagyon friss vólt aq vallás a római birodalomban. ) De az "eredeti" mitológia szerint nem egy isten hanem több isten él túl és az ősi istenek közül is kettő.
"Az istenek jól tudták, hogy semmit sem tehetnek, hogy megelőzzék a ezt a katasztrófát. Odin megjósolta, hogy az istenek alkonya el fog jönni, viszont azt is tudta, hogy ha más formában is, de a világ folytatódni fog.

Lesznek olyan istenek, akiknek sikerül túlélniük a pusztítást, és az Idavoll mezőre gyűlnek, ahol egykoron az istenek csarnokai álltak. Ilyenek lesznek Odin fiai, Vidar és Váli, Thor fiai, Magni és Módi (akik apjuk legendás fegyverét, a Mjölnirt is öröklik). Még Baldur és Hödr is visszatér a holtak világából Vilivel (Hoenir) együtt."

Fenrir mindent felzabál, de Vidar azért mert OP papucsa van legyőzi. (nem vicc tényleg az az indoklás, hogyő azért tudja legyőzni mert vastag és strapabirő cipőt visel...) de ez nem állítja meg a világ pusztulását mert lángokba borul minden. Aztán építenek valmi arany marhaságot ami kivűl tartja még surtur lángját is , de ekkor a világ (midgar) "elsűlyed" a sötétségbe vész vagy minden víz alá kerül és ekkor jön Balder a fény istene aki kiemeli aqz emberek világát.A megmaradtt emberek (Élet és Éleni akarás vagy valami hasonló a nevük ) újra benépesíthetik a földet ami szebb lesz mint előtte volt és arany rúnákból éneklik meg a multat valami ilyesmi . Almáról nem tudok :)
14.
14.
NightViking_HUN
Szuper! Nagyon nagy szeretettel várjuk!
13.
13.
Ooorky
#7: Mikor elértek az első hittérítők Skandináviába akkor továbbszőtték a sztorit, hogy a világfa árnyékában egy férfi és egy nő éli túl a katasztrófát és az egyetlen igaz Isten nekik adományozza a Paradicsomot, de a nő nem bír magával és megkóstolja a fa gyümölcsét...

Eredeti Germán mitológiában Ragnarök Középfölde (Midgard) végét jelentette.
12.
12.
Ooorky
#1: Metroidot lelőtték mert kaka volt a Nintendo szerint a produktum.
11.
11.
DarkLord
Ha megkellene saccolnom, akkor tuti télen érkezik még karácsony előtt pár héttel, hogy mindenki bezsákolhassa a "fagyos" hangulatot fokozván :) Ez az, amit kérdés nélkül zsákolunk első nap :D Így van a Boss harcokat kellene most visszahozni, mert az a része baromi csalódás lett az ezelőtti résznek. Igazából egy volt az a nagy sárkány, amire azt lehetett mondani, hogy valami boss harc féle, de a Trollok... más színekben. A végén viszont baromi nagy csalódás volt, hogy nem éledt fel a fagyóriás, amikor a boszival küzdöttünk, végig azt vártam az első alkalmnál, hogy, mikor emelkedik ki a fagyból , de nem történt meg :( Maga a történet mesélés a lore az nagyszerűen megvolt csinálva/felépítve.
10.
10.
JinjeR
#2: És gondolom még idén kéne pcre a PS5 megjelenése előtt...
Álmodj királylány.....
8.
8.
Slik
csak legyen benne tobb epic boss fight mint a regiekben
ebben az ujban volt vagy 6-7 amibol 3 a halhatatlan tetkos gyerek es meg 2-3 troll ??? es igen tudom, h voltak a madaremberek de ok teljesen kihagyhatoak voltak
7.
7.
PapaYeti
#4: Nem csak az ászok óriások utolsócsatája jön el ami gallyra vágja a vilag nagy részét. Fell forrnak a tengerek megeszik a napot és a holdat stb. De lesznek túlélők még az emberek között is (kemény 2db) akik éldegélnek tovabb a megmaradtt istenekkel együtt szaporodnak építgetnek filóznak a történteken. A vilag később ér csak véget.
5.
5.
Hunszi
#4: Ez már borítékolható volt a GoW végén, ahogy kiderült ki is valójában Atreus.
4.
4.
Őrnagy
Ne már, elpusztul a Világ?!
3.
3.
Onion
Régi GOW jobban szerettem. Ez realisztikus vikinges hülyeség nem tetszett.
2.
2.
hedzsooo
Ez már PC-re is jön pár éven belül majd, mint a HZD?

Jó lenne majd ebből is egy Complete Edition PC-re, összes DLC-vel, felpatchelve korrekt áron, aztán hagy szóljon akár néhány kissebb-nagyobb mod is alatta! :-)))
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom a játékot, de rühellem az ilyen bejelentéseket. Anno a Metroid 4 kapcsán is ez volt, mindenki meg volt örülve, majd 4 év eltelt azóta, és semmi nem láttunk azóta se. Persze ez azért kicsit más, de azért az nekem kicsit fura, hogy most ennyit tudtak bemutatni, de jövőre már készen van a játék. Na mindegy, már most teszek félre pénzt, mert ha tényleg jön, vennem kell egy gépet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...