God of War: Ragnarök PS4, PS5

A 2018-as God of War folytatása

Érkezik a PS5-ös felhős streamelés, akár 4K felbontásban

A PlayStation Plus átalakulása valós alternatívát adott az Xbox Game Passnek, és úgy tűnik, a Sony felzárkózni készül a cloud gaming terén is. A korai tesztelők már kipróbálhatták a PS5-ös játékok streamelését, akár 4K felbontásban.

Brit toplista: váratlan zavar az Erőben

A nyári pangás és a PlayStation 5 leárazása olyan címeket is a dobozos toplista élére küldött, amiket már régen láttunk a dobogó környékén. Lássuk, mivel játszanak a brit játékostársaink!

Brit toplista: kirobbanó rajtot vett a Final Fantasy XVI

Az Egyesült Királyság dobozos eladási listáját hamar maga alá gyűrte a Square Enix grandiózus szerepjátéka, a Final Fantasy XVI. A múlt héten jelent meg az új Alien-játék is, ez azonban közel sem szerepelt ilyen fényesen.

Brit toplista: az új Zelda ismét az élre tör

A Nintendo exkluzív játék egy hónapig vezette a brit fizikai eladásokat, a múlt héten a Diablo IV letaszította a trónról, azonban most visszakapaszkodott úgy, hogy az F1 23 is csak fix második tudott lenni.

Brit toplisa: Diablo IV mindenek felett

Véget ért a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egyhónapos uralma. A Diablo IV megérkezett és egyetlen határozott mozdulattal mindenki mást maga mögé utasított.

A Netflix felvette a God of War művészeti igazgatóját egy játék fejlesztésére

Úgy tűnik, hogy Raf Grassetti és Joseph Staten egy jó kis csapattal együtt dolgoznak majd az új AAA IP-n.

Távozik a Sony Santa Monicatól Rafael Grassetti

A művész 10 évet töltött el a stúdiónál, és a két utóbbi God of War-játékokon dolgozott. Hogy pontosan hol és mikor folytatja a pályafutását, nem árulta egyelőre el.

Brit toplista: élen a Dead Island 2

Három új játék került fel a listára, mindhárom rögtön az élre került, a lista többi résztvevője között nem volt nagy helyezkedés. Kérdés persze, hogy meddig tudja tartani a helyét a zombis játék.

Brit toplista: jót tett a Mario-játékoknak a The Super Mario Bros. Movie

Látványosan megdobta a Mario-játékok eladásait a mozikban iszonyatosat taroló Super Mario Bros.: A film. Az élről azonban így sem sikerült kirobbantani az egyik rendszeres favoritot.

Brit toplista: nem talál legyőzőre a Resident Evil 4

A Resident Evil 4 remake-je köszöni szépen, jól van - továbbra is a legkelendőbb játéknak bizonyult a briteknél, annak ellenére, hogy érezhetően kevesebb fogyott belőle, mint az előző héten.