God of War: Ragnarök PS5

PS5-re készül az új God of War.
Típus:

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Újabb csapat landolt a PlayStation Studiosnál

Alaposan rákapcsolt a Sony Interactive Entertainment, és öt fejlesztőcsapatot is felvásárolt az idén. A legutóbbi szerzemény a Seattle-ben székelő Valkyrie Entertainment volt.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Magyar felirattal jön a God of War: Ragnarök

A Sony ezúttal sem hagyja cserben hazánk játékosait, a 2018-as előző részhez hasonlóan a God of War: Ragnarök is hivatalos magyar felirattal kerül a boltok polcaira.

Kratos miatt halaszthatták el az új God of Wart

Christopher Judge, a 2018-as God of Warban a Kratost alakító színész egy Twitter-bejegyzésben elárulta, hogy valószínűleg az ő egészségi problémái is közrejátszottak abban, hogy az idei év helyett csak jövőre jelenik meg a folytatás.

God of War: Ragnarök - többféle pajzsunk is lehet

Eric Williams, a következő God of War rendezője egy videóinterjúban elárulta, hogy a Ragnarökben Kratos többféle, különböző képességű pajzsot is használhat, amelyekkel teljesen egyedivé varázsolhatjuk hősünk harcmodorát.

Ezért köszön el Kratos a skandináv mitológiától

A PlayStation Showcase-en megmutatta magát a God of War: Ragnarök, és az is kiderült, hogy az új résszel elbúcsúzik a sorozat a skandináv mitológiától. Miután a rajongókat meglepte a készítők döntése, most elmagyarázzák, miért.

Cory Barlog nélkül készül a God of War: Ragnarök

Cory Barlog érdemei vitathatlanok a God of War vérfrissítése kapcsán, a 2018-ban bemutatott új epizód folytatását viszont már nem ő, hanem állandó harcostársa, Eric Williams rendezi.

Végre mozog a God of War: Ragnarök

Hosszas várakozást követően megkapta az első gameplay kedvcsinálóját a jövőre megjelenő, még keresztgenerációs God of War: Ragnarök. A játék rendkívül ígéretesen fest az eddig látottak alapján.

Lejár az ingyenes PS5-ös upgrade-ek kora

A napokban kiderült, hogy a Horizon: Forbidden Westnek csak a drágább kiadásait játszhatjuk PS4-es és PS5-ös kivitelben is. A Sony meggondolta magát, de azt is bejelentette, hogy a jövőbeli játékoknál pénzbe fog kerülni a PS5-ös upgrade.