God of War: Ragnarök PS4, PS5

A 2018-as God of War folytatása
1713868200

Már készül a következő God of War

A Santa Monica Studio újabb álláshirdetései téveszthetetlenné teszik azt, amit eddig is sejtettünk: bizony, van élet a Ragnarök után is. A stúdió jelenleg tapasztalt küldetéstervezőt keres a következő felvonáshoz.
1710766800

Szavazhatunk, melyik a kedvenc PlayStation-játékunk

A Sony egy, az X-en történő szavazás keretében kérdezi a játékosokat, hogy szerintünk melyik a legjobb PlayStation-játék, azonban a rajongók ki vannak akadva, hiszen a Bloodborne nem került fel a választási lehetőségek közé.
1708678800

Jim Ryan: “Hálás vagyok, amiért nem egy unalmas iparban dolgoztam”

A hírt már egy ideje tudtuk, a következő hónapban viszont hivatalosan is véget ér Jim Ryan pályafutása a Sonynál. Ennek apropóján mesélt a karrierje emlékezetes pontjairól és a kedvenc PlayStation játékait is elárulta.
1705849200

Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.
1704904251

Így állnak most a God of War és a Horizon TV-sorozatok munkálatai

A Sony egyre több játéktartalmát vinné a TV-k és a mozik képernyőjére. Azt már tudjuk, hogy készül a God of War és a Horizon sorozat, de hogy áll most a projekt? A gyártó képviselője az idei CES-en nyilatkozott róluk.
1703599120

God of War Ragnarök: Valhalla teszt

Egy évvel a nagy sikerű God of War Ragnarök után a Santa Monica Studio egy ingyenes roguelike alapú DLC-vel jelentkezett, amely a prekoncepciók ellenére tartalmas, színvonalas szórakozást nyújt, és amellett, hogy nagyszerűen vegyíti a soft reboot szellemiségét a vállalt formulával, még a főhőst is teljesen új szintre emeli.
1702551600

Érdemes a stáblista után is játszani a God of War Ragnarök: Valhallával

Már elérhető Kratos legújabb kalandja ingyenesen, és nemcsak roguelike játékmenetével kecsegtet minket, de bőven találhatunk a játék jövőjére és en bloc a sztorira tett utalásokat. A játék egyik írója még meg is erősítette, hogy a stáblista után is van bőven mit felfedezni.
1702485722

A Call of Duty: Modern Warfare III volt a legkelendőbb játék novemberben

Nyilvánosságra kerültek a múlt hónap videójáték-eladási adatai, a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legkelendőbb játék novemberben. Szoros versenyben volt a Marvel's Spider-Man 2-vel.
1702278000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt az december második hete, és vele együtt egy újabb uborkaszezon. Karácsony közeledtével egyre kevesebb új megjelenésre számíthatunk, cserébe kárpótolhat minket a filmet és TV-s felhozatal.
1702016178

TGA 2023: Ingyenes DLC-vel bővül a God of War: Ragnarök

Lesz okunk újra elővenni a God of War: Ragnarököt, hiszen napokon belül megérkezik a Valhalla nével ellátott kiegészítő. Kratos roguelike-elemekkel meghintett kihívással néz szembe.