Ismét szivárog a Mass Effect Trilogy

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 17.
  • Pletyka
Nem akarjuk elkiabálni, de gyakorlatilag egyre biztosabb a Mass Effect Trilogy létezése. Ezúttal egy portugál kiskereskedőnél bukkant fel a játék adatlapja, és bár azóta eltávolították, a pletyka szerint már októberben a boltokba kerülhet a csomag.

Nem ez az első alkalom, hogy egy újrahangszerelt Mass Effect-trilógia létezéséről hallunk pletykákat, amiket azóta a VentureBeat csak még tovább fűtött, most pedig egy portugál kiskereskedő weboldalán kapott adatlapot egy tétel, amely a Mass Effect Trilogy Remastered címet viseli.

Az említett linkek azóta már csak zsákutcába vezetnek, de a Gematsunak sikerült archiválnia őket, és kiderül belőlük, hogy valamikor október folyamán érkezhet a trilógia újrázása PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre - már amennyiben hihetünk a pletykáknak természetesen.

Remélhetőleg az egyre több szivárogtatás tényleg annak a jele, hogy készülnek a remasterek, és hamarosan a hivatalos bejelentés is megtörténik.

16.
PiszkosFred
#14: Várj még ezzel, az elmúlt időszakban ismét mocorog a TOR univerzum (filmes és játékos is), ki tudja hogy az egeres döntéshozóknál mikor üti meg az ingerküszöböt egy-egy ilyen terv. Az látható most már számukra is, ami eddig elképzelhetetlen és szentségtörésnek számított, hogy a Skywalker szappanoperán túl is van star wars...

ME triológia meg azon kevés játékok egyike, amely egy meghatározó élmény a gamer életemben, így bármikor hajlandó vagyok azonnal kifizetni bármekkora összeget a remastered verzióért, főleg ami a kissé kopottas első részt illeti (a többi aránylag szépen öregedett). :)
15.
Cloudbreaker
Kb mindent dobok félre ha megjelenik, annyira vágyom rá... Tizedjére is!! :))
14.
Kawada
#12: Na jó... Való igaz, hogy egy szempontból mindenképp rossz, hogy Mass Effect trilógia érkezik felújítva, hogy nem a KOTOR-ral történik ugyanez.... :)
13.
kryszisz
#12: Gigapacsi, én is ugyanígy vagyok vele:) a Collection meg jöjjön csak szépen, már pattan is a kosárba:D
12.
Josi21
#7: Úgyszintén, 2. részt rongyosra játszottam. Nálam top 3 sci-fi rpg, Kotor az első. :D
11.
Johnny007
#4: csak nem egy kő alatt éltél eddig? :DDD
10.
Caleon
Végigjátszottam többször a komplett trilógiát és nagyon várom, hogy újra nekiveselkedhessek.
8.
Nothing
#1: Én. Még demo szintjén sem. Semmi ellenérv, csak valahogy kimaradt.
7.
Kawada
#1: Én 2-szer kivégeztem a komplett trilógiát, de megköszönöm szépen ha rendes, látható/érezhető fejlődés lesz, és nagyon boldogan nekifogok 3. végigjátszásnak is. 60 EUR-t boldogan adnám érte és megköszönöm szépen.
6.
p3ti
Ezt jobban várom mint az összes nextgen játékot egybevéve. És igen,végig játszottam őket vagy 2-3x az X360on,de most újra végig fogom (már ha valamikor megjelenik végre)
5.
GAMEROD
Nem hinném hogy felújított változat lesz, maximum úgy mint a Mafia 2-3 a trilógia pakkban hogy nagyítóval kell keresni a különbséget. Meg persze az első két részből is kiveszik a magyar nyelvet.
4.
Yanez
3.
manderel
#1: Én játszottam, sok évvel ezelőtt. Lehet hogy meghozná a kedvem az újrázásra, ha jól sikerül a felújítás.
2.
grindcore
#1: Én, de nekem nem is tetszik. Ja amúgy nem teljesen igaz, a Mass Effect 2 demót próbáltam ;-)
1.
Johnny007
van még olyan lélek aki nem játszott ezzel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...