Ismét szivárog a Mass Effect Trilogy

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 17.
  • Pletyka
Link másolása
Nem akarjuk elkiabálni, de gyakorlatilag egyre biztosabb a Mass Effect Trilogy létezése. Ezúttal egy portugál kiskereskedőnél bukkant fel a játék adatlapja, és bár azóta eltávolították, a pletyka szerint már októberben a boltokba kerülhet a csomag.

Nem ez az első alkalom, hogy egy újrahangszerelt Mass Effect-trilógia létezéséről hallunk pletykákat, amiket azóta a VentureBeat csak még tovább fűtött, most pedig egy portugál kiskereskedő weboldalán kapott adatlapot egy tétel, amely a Mass Effect Trilogy Remastered címet viseli.

Az említett linkek azóta már csak zsákutcába vezetnek, de a Gematsunak sikerült archiválnia őket, és kiderül belőlük, hogy valamikor október folyamán érkezhet a trilógia újrázása PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre - már amennyiben hihetünk a pletykáknak természetesen.

Remélhetőleg az egyre több szivárogtatás tényleg annak a jele, hogy készülnek a remasterek, és hamarosan a hivatalos bejelentés is megtörténik.

15.
15.
Cloudbreaker
Kb mindent dobok félre ha megjelenik, annyira vágyom rá... Tizedjére is!! :))
13.
13.
kryszisz
#12: Gigapacsi, én is ugyanígy vagyok vele:) a Collection meg jöjjön csak szépen, már pattan is a kosárba:D
10.
10.
Caleon
Végigjátszottam többször a komplett trilógiát és nagyon várom, hogy újra nekiveselkedhessek.
6.
6.
p3ti
Ezt jobban várom mint az összes nextgen játékot egybevéve. És igen,végig játszottam őket vagy 2-3x az X360on,de most újra végig fogom (már ha valamikor megjelenik végre)
5.
5.
GAMEROD
Nem hinném hogy felújított változat lesz, maximum úgy mint a Mafia 2-3 a trilógia pakkban hogy nagyítóval kell keresni a különbséget. Meg persze az első két részből is kiveszik a magyar nyelvet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...