Üzenet a STALKER készítőitől

  • Írta: Daks
  • 2007. március 24.
  • Hír
Link másolása
A GSC ezúton szeretné megköszönni, hogy kitartóan vártunk a Shadow of Chernobyl megjelenésére. Március 23-at egyben kinevezték STALKER világnapnak!
A GSC ezúton szeretné megköszönni, hogy kitartóan vártunk a Shadow of Chernobyl megjelenésére. Március 23-at egyben kinevezték STALKER világnapnak!

Egy kis ajándék a készítőktől:

Ne okozz csalódást!
Vegyél te is eredeti STALKER-t!
13.
13.
Dyer
és még egy kicsit 31:):



szerintem egy patch ezt nem fogja megoldani. Arra gondolok, hogy egy kiegészítő jobb lenne, több szempontból is: több értelmet adni a mellékküldetéseknek (ezzel összefüggésben a pénz szerepét is megnövelni), vezethető verdákat csinálni (a stamina szerintem baromi alacsony...a végén csak fegyver, lőszer, gyógycucc volt nálam és 55 kiló körül volt a leterheltségem, és seperc alatt lement a stamina mikor sprinteltem, még úgy is, hogy volt az övemben 2 darab stam növelő artifact), új területeket hozzáadni (a nagytérképen rengeteg terület lenne erre), stb... szóval szerintem még NAGY lehetőségen vannak a cuccban.



És kíváncsian várom a Crysis-t is :D
12.
12.
Dyer
31:



asszem egy döglött tudósnál van ez is, bááár biztos nem vagyok benne.



viszont nekiálloklegnehezebben, megnézzük, mit tud(ok). Amúgy az AI előtt le a kalappal, baromi jól össze van rakva,igazán jól harcolnak az ellenfelek.
11.
11.
Dyer
A járművek vezetésének hiánya vezetett oda hogy végül letojtam a mellékküldetéseket (no meg az, hogy a pénzemmel nem tudtam mit kezdeni), és az, hogy elég egysíkúak. Az a baromi sok gyaloglás, pl. az Agropromtól menjek vissza Traderhez, azért, hogy adjon nevetséges 1500 rubelt....vicc. Hatalmas flash lett volna (a praktikusság mellett), ha egy Nivával agy egy Kamazzal végig lehetett volna rombolni a tájon :D.

A fegyverekért minden elismerésem a fejlesztőknek! Sok van belőlük, és tulajdonképpen azzal, hogy fokozatosan találjuk az egyre jobb fegyvereket (és a páncélokat), a "fejlődést" is megoldották. Apróságok vannak csupán, pl. az, hogy Exoskeletont azért lehetett volna találni, mindenesetre nekem csak a reaktorban sikerült egyet összeszedni, vagy mondjuk M203-as gránátot sehol nem találtam, vagy pl. a gránátvetőt a GP36-ra sehogy sem sikerült rávarázsolni. De ezek csak apróságok, úgyhogy szerintem az eddigi legjobb arzenált rakták bele a játékba a készítők. (tipp: Strelok titkos rejtekhelyén van egy felturbózott Ak 74/2, amit nagyonsokáig használtam).

A gépigényen meg felesleges vitatkozni, inkább örülni kellene, hogy mindenki megtalálja azokat a beállításokat, amivel "gyorsan mégis szépen" megy a játék. Nem tudom, aki ki van kelve a gépigény miatt mit vár. bakker 2007-van, a grafikához meg vas kell, ilyen egyszerű ez...(Athlon3k+, 1giga ddr2, 7300Gt a konfigom, és static lightning van és no antialiasing)
10.
10.
huszti
nafasza, várhattunk erre a rosszul optimizált, teljesen megcsonkított és rüvid játékra 5 évet, ráadásul olyan bugos, mint atom. valszeg a fejlesztő csakapt bejelentette, hogy jön, aztán ültek a seggükön, és mikor néha-napján a THQ rájukszólt, csináltak pár képet, azt punynadtak tovább. Évekig semmi, THQ rájukszól, hogy vcsinálják meg vfelejtsék el. Gyors megcsonkítják, összecsapják (falon átlátás pl) és kiadják.



MÉG JO HOGY NEM MULTI-PLATFORMOS, MERT MÉG VÁRHATTUNK VOLNA 2 ÉVET RÁ...
9.
9.
LACKA0670
nekeme már megvan most rakom fel :D

nem tom menni foge mert csak 2,6 AMD-m van, Geeforce 5700 le (128mb), 1gb ram....

remélem menni fog...
8.
8.
Utys
Jah. Kár hogy kimaradtak a járművek.



Na ja. Tényleg staticon van, ezt elfelejtettem. De bőven elég a graf amit nyújt, főleg a játékélmény fényében.
7.
7.
hetkoznap
Én emlékszek rosszul vagy tényleg volt régebben egy olyan videó amiben egy Nivával mentek benne?
6.
6.
Avium
hat tobb elszomorito dolog is van ezzel a jatekkal kapcsolatban..

1. nem lehet kapni kinaban (spec eleg keves jatekot lehet kapni kinaban ami nem kinai nyelvu)

2. a gepem se tuti h orulne neki.. 2ghz, 2gb ram, 256mb mobility radeon x700.. meglassuk. bar jateknal az 1 vagy 2gb ram kozott (sztm) mar nincs kulombseg. a jatekok 99%-nak 1giganal nem kell tobb.. nekem spec photoshop meg illustrator miatt kellett a 2..
5.
5.
hunlord
Én is valószínű, hogy ilyen okból nem szerzem be a játékot... 512 MB DDR2 kevés lenne... :(
4.
4.
skiz0
hehe...

Hát jóhogy "fullon" fut nektem, csak néznétek rá a a rendering mode-ra...nektek automata egyből a Static lightingra teszi, mivel a VGA-tok nem is tudja a shader 3.0-t..azaz, DX8-ban toljátok, amiben rengeteg effekt kimardt, és rengeteget veszít a szépségéből...csak néhány pár héttel ezelőtt kiadott screenshotokat nézzétek meg, azok pl mind DX9-ben (Full dynamic lightingban) van...és egyszerűen, ha valaki arra ráteszi, akkor olyannyira szaggatni fog, hogy az valami förtelem...olvasgattam, hogy még a Gef. 7-es szériákon is épphogycsak játszhatóan megy Dx9-ben...azért ez tényleg vicc...

A másik meg, hogy iszonyatosan meg a swappolás..("töltögetés", és ez miatt akadozás)

Viszont ezeket eltekintve annyira jól összedobták az egész játékot, hogy ki merem jelenteni: engem ennyire még napokon keresztül semmi nem fogott meg!! (biztos rukkoltok majd az oblivionnal, de az nem az én stílusom, meg az kicsit más típusú játék..)

VGA-m tudná a DX9-es rendert, ám én mégis static lightingon nyomom, mert így jól fut, csak néha-néha swappol, de az még talán belefér! :)



Amúgy meg HATALMAS NAGY GRATULA A FEJLESZTŐKNEK! ;) Én a kezdetek óta vártam már a játékot, még anno úgy 2002 végefele (asszem..) egy újságban olvastam egy kis ismertetőt róla, és nagyon bejött a game. :)
3.
3.
Utys
Ezek szerint akkor mázli kérdése. Nekem 1024-be maximumon szépen fut. Gép: 2500+ Barton, MSI Radeon 9600 XT (ami csak 128 megás), 1 giga ram. Erősen nem nevezhető csúcsnak, mégis full grafikán fut, és nem, nem szaggat, tökéletesen játszható.
2.
2.
tjames
A gépigénye igenis nagy. Nekem majd fullon futott a demo, de mégis havernak - akinek zsír új gépe van, és egy atomerőmű - azt mondja hogy apró , igazából körbeírhatatlan, de jelentős különbségek vannak. Valahogy szebbek a fények, az időjárás, meg minden. Pedgi mondom: Fullon van minden nálam is....
1.
1.
felegyi
Nem nagy agépigénye!!!Ez a konfigo egy rendes játéknál elfogatható,szerintem jó a grafkója,cserébe nemiskell nagy gép hozzá!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...