Gears Tactics - trailert kapott az xboxos verzió

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Microsoft az új Xbox-masinák premierjére tartogatta a Gears Tactics konzolos verzióját. Ehhez kaptunk az imént egy új kedvcsinálót.

Miután a PC-s verzió április óta elérhető, sok titok már nincs a Gears of War-sorozat előzményeit elmesélő XCOM-szerű taktikai játék, a Gears Tactics körül, akinek azonban számítógép hiányában eddig kimaradt, örülni fog a legújabb kedvcsinálónak, amely a konzolos változatot harangozza be.

Ez november 10-én érkezik, és Xbox One-ra, illetve az Xbox Series-gépekre is elérhető lesz, természetesen akár Xbox Game Pass-előfizetéssel is.

4.
4.
godach
#3: Ja hát igen, elhiszem hogy zavaró mert régebben én is elordítottam magam, hogy "b+ ha egérrel lennék szétnyírnálak te!!! &! &! &.
Viszont vagy két generáció óta egyáltalán nem zavar a kontrolleres játék így nem is követtem figyelemmel ezt a támogatás dolgot.
3.
3.
delphijos
#2: Oké, de miért nem lehet megadni a lehetőséget ? Pont az MS kampányolt egy csomót a supporttal, késett is, erre pont ők nem támogatják ? Én nyomtam ezt pc-n, és nekem jobban bejön ennél a stílusnál. A Halo Wars is jobb lenne így, még ha használható is lett a kontrolleres irányítás. FPS-t is lehet kontrollerrel nyomni, nekem arra se áll rá a kezem. Ez van. Nem is nagyon játszom már. Ha a fiammal néha Fortnite-ozok, akkor is bill+egér. Ott legalább van support.
2.
2.
godach
#1: Nincs szükség rá. Tök jól és egyszerűen megoldották a Halo Wars-nál is. Ha sikerült itt is annyira akkor....
Am a Halo Wars annyira jól sikerült, hogy olyanok mellett mint a Cossacks, AoE, Red Alert és Empire Earth, amiket imádtam annó szerintem a legjobb stratégia. A fentieket is űbereli, bár ez teljesen szubjektív.
1.
1.
delphijos
Remélem pont egy ilyen cimnél lesz bill + egér támogatás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...