Black Ops Cold War - elindult az alfa, közeleg a béta

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 19.
  • Korai verzió
Link másolása
A tegnapi délután folyamán elindult a Call of Duty: Black Ops - Cold War első nyilvános próbaköre PlayStation 4-en, de szerencsére mindenki más is lehetőséget kap majd arra, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot.

Ahogy azt a sztorimódot bemutató gameplay mellett is említettük, ez a hétvége különleges a PlayStation 4-en játszó Call of Duty-rajongók számára, hiszen a Sony konzolján bárki részt vehet a Black Ops - Cold War szeptember 20-áig tartó alfatesztjében. Még egyáltalán nem késő letölteni a klienst, amely megnyitja előttünk a hagyományos többjátékos módok három térképét és a nagyobb pályákat felvonultató Combined Arms: Domination két pályáját.

Mindez egyelőre csak a PlayStation 4-tulajok kiváltsága, de a jó hír az, hogy előbb-utóbb mindenki kipróbálhatja majd a játékot, nem kell tehát látatlanban megvásárolnunk azt. Az Activision korábban bejelentette, hogy október 15-én PC-n és Xbox One-on is elindul az előrendelői próbakör, amely október 17-én nyílt bétatesztté bővíti ki magát. Ez a próbaidőszak október 19-ig tart majd, így mindenki kap majd néhány napot a lövöldözésre.

Ami pedig a teljes játékot illeti, a Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de megtaláljuk majd azt az újgenerációs konzolok nyitókínálatában is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...