Marvel's Avengers - ezernyi javítást hoz az új patch

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 19.
  • Letöltés
Link másolása
A szuperhősök élete sosem zökkenőmentes, de mostantól egy fokkal könnyebb lesz. Megérkezett a Marvel's Avengers v1.3-as frissítése, amely rengeteg technikai bakit orvosol és jó pár életminőségi javítást eszközöl a játék összes platformján.

Mi szerencsére nem futottunk semmi komolyabb, game breaking hibába a Marvel's Avengers tesztelése során, de az számunkra is nyilvánvaló volt, hogy a játék közel sem tökéletes, számos helyen ráfér még a polírozás. Ma szerencsére megérkezett a v.1.3.0-s frissítés, amely a jövőben érkező tartalmi frissítéseknek rengeteg hibajavítással alapoz meg. A teljes patch note-ot itt találjátok.

Ahogy az látható, a számtalan hibajavítást tartalmazó patch PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Stadián is sok újítást eszközöl, több esetben pedig az adott platform specifikus bugjaira vagy kényelmetlen tulajdonságaira fordít figyelmet.

Ezeket mind felsorolni herkulesi próbatétel lenne, de mindenképp érdemes az olyan fontos apróságokat kiemelni, mint a konzolokon elérhető motion blur-csúszkát, amellyel akár teljesen ki is kapcsolhatjuk a néha határozottan túlzásba eső mozgási elmosódást. A legnagyobb figyelmet azonban talán az online matchmaking rendszere kapta, amely a korábbi verzióban igen megbízhatatlan volt.

A Marvel's Avengers PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Google Stadián jelent meg, de játszható lesz Xbox Series X-en és S-en, valamint PlayStation 5-ön is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...