Félórányi videón a TimeSplitters Rewind

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A TimeSplitter-játékok rajongói remake-je 2012 óta készül, hol előtérbe kerül, hol hosszabb időre hallgatózásba burkolózik. Most épp egy fejlesztői videóval hallat magáról, amelyben a készítők kommentárja mellett gameplayt is nézhetünk.

Mivel a TimeSplitters-sorozat hosszú évek óta parlagon hever, egy (mára 57 fős) rajongói csapat vette kezelésbe a játékokat, hogy a modern igényekhez szabva remake-eljék őket: ez lesz a TimeSplitters Rewind. A munkálatokban a Free Radical néhány egykori tagja is részt vesz. Amikor a projekt elkezdődött, a játék jogait akkor birtokló Crytek is áldását adta rá, és az azokat később megszerző THQ Nordic sem igen emelt ellene kifogást.

A fejlesztők szeptemberi helyzetjelentése egy félórányi videót hozott magával, amelyben bőven láthatunk gameplayt is. A készítők elmondása szerint jelenleg egyszerre tízen játszhatnak tíz gépi játékos ellenében, és amit a videóban látunk, az elég közel van a véglegesnek megálmodott állapothoz. Tervezett megjelenési dátumról azonban még nem beszélnek.

Amikor elkezdték fejleszteni a TimeSplitters Rewindot, akkor a PC-t és a PlayStation 4-et jelölték meg célplatformnak.

1.
1.
Tokodboy
PS2-n az egyik kedvenc játékom volt.
De ezen annyira látszik, hogy rajongói játék, hogy inkább próbálom elfelejteni a látottakat.
Ez a cím ettől sokkal többet érdemelne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...