Nem lesz PlayStation-exkluzív a Quantum Error

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Izgalmasnak ígérkező exkluzívtól esett el a Sony, ugyanis a TeamKill Media belsőnézetes horrorjátéka, a Quantum Error Xbox Series X/S-re is ellátogat majd a PlayStation-konzolok mellett.

Legutóbb a Future Games Show keretein belül hallatott magáról a Quantum Error, akkor még úgy tudtuk, hogy csak és kizárólag PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkezik a kozmikus horrorkaland - nemrég viszont kiderült, hogy az xboxosok sem maradnak ki a rettegésből.

Egész pontosan Xbox Series X-re (és ebből adódóan Xbox Series S-re is) érkezik a Quantum Error a Sony gépei mellett, azonban a megjelenéssel kapcsolatban továbbra sem tudunk semmi konkrétumot, ahogyan arról sem, hogy lesz-e Xbox One-os és/vagy PC-s portja a játéknak a jövőben.

2.
2.
Mondjuk erre az volt a tippem anno '75 nyarán is, hogy időleges ex lesz. De ezt a más platformokon való megjelenést szerintem senki nem bánja. Vagyunk, akik szeretik a stílust és vannak, akik nem pont ezért vannak oda. De egy jó játék meg minden platformon jó játék, akkor is, ha nem mindenkinek a kenyere, úgyhogy inkább jó hír ez, nem? Nyilván nem lehet előre eldönteni, hogy ez most pont jó lesz-e, de hé ... a lehetőség adott.
1.
1.
crytek
A fejlesztés immáron UE5-el zajlik

https://youtu.be/gp2_wDJXblY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...