Quantum Error PS4, PS5, XSX

Belsőnézetes lövölde, kozmikus horror környezetben.
Típus:

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Nem lesz PlayStation-exkluzív a Quantum Error

Izgalmasnak ígérkező exkluzívtól esett el a Sony, ugyanis a TeamKill Media belsőnézetes horrorjátéka, a Quantum Error Xbox Series X/S-re is ellátogat majd a PlayStation-konzolok mellett.

Friss gameplay pillanatokon a Quantum Error

Ismét megmutatta magát a PlayStation-exkluzív horrorjáték, a Quantum Error, amelyben egy tűzoltó bőrébe bújva élhetjük át, hogy miként alakul át egy egyszerűnek ígérkező mentőakció kozmikus rémálommá.

Friss videón a Quantum Error

A TeamKill Media belsőnézetes lövöldéje egy horrorkaland lesz, amit egy gyanútlan tűzoltó bőrébe bújva élünk át. A Future Games Show nyitóattrakciója a PlayStation 5-ön futó gameplayt reklámozza.

Hangulatos horrornak tűnik a Quantum Error

A Quantum Error is azon a vonalon indul el, miszerint egy elhagyatott állomáson senki sem hallja a sikolyod. A belsőnézetes horrorjáték bemutatkozóvideójában lángoló kutatóállomást, hullákat, sok vért és bogárszerű idegeneket látunk.