Spider-Man: Remastered - nem lesz külön kapható

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Három nem túl jó hírrel tudunk szolgálni a Spider-Man-játékok rajongóinak: nem lesz külön megvásárolható a 2018-as Marvel's Spider-Man újrakeverése, és nem is frissíthetünk arra ingyen, valamint a mentéseinket sem vihetjük át PlayStation 5-re.

A legutóbbi PlayStation 5-műsor alatt kiderült, hogy a Marvel's Spider Man: Miles Morales megkapja majd a maga Ultimate Edition kiszerelését, amely tartalmazni fogja az új játék mellett a 2018-as epizód PlayStation 5-höz igazított kiadását is.

Azonban rossz hír ezzel kapcsolatban, hogy akik csak a Marvel's Spider-Man: Remasteredöt vásárolnák meg, arra nem lesz külön lehetőségük - ez a változat kizárólag az Ultimate Edition részeként érhető majd el. Azt is szomorúan konstatáltuk, hogy nem lesz ingyenes next-gen frissítési lehetőség azoknak, akiknek már megvan PlayStation 4-en a Marvel's Spider-Man.

Végül azt is megtudtuk, hogy a PS4-es verzióból nem tudjuk majd átvinni a mentéseinket a PlayStation 5-ös kiadásba, így akik beneveznek pókarc kalandjára a következő generációs Sony konzolon is, azok készüljenek fel rá, hogy mindent a nulláról kell majd kezdeniük.

39.
39.
Viktor_The_Best
Szemet mocsok banda, ennyit a playstation-rol!
38.
38.
xSHx
Sztem 6-7 éve csak elkezdték de az a fázis, hogy hogy nézzen ki, az később jön. És nekik érdekük minden létező platformra portolni, mivel a jatekeladásból élnek, azaz kell az eladott darabszám. Az exek pedig a konzol presztízsét hivatottak emelni, tehát segítik a platform eladást. Azza a Sony csak mert követeli a nép lépteti át nextgenre. Nem igazán érdeke, minden exét átvinni ps5 re is, főleg nem upgrade el ami még extra melóba kerül=pénzbe. Csak egy nézőpont.
37.
37.
Macifasz
#35: No offense, de te állítottad tényként, hogy a CP77-et már PS5-re fejlesztették, nem úgy mint a 2018-as Spider-Man-t. ;-) Az pedig, hogy PC-re kezdték el eleve fejleszteni az okés, és az is okés, hogy előre tudták, grafikailag mit is akarnak kihozni a dologból...de szted 6-7 éve már tudták, milyen lesz a mostani technológia, legyen szó PC-ről vagy új konzol generációról? Ezt remélem te se gondolod komolyan. :-D Mert ha még is, akkor felmerül az a kérdés, hogy vajon a 2018-as Pókember fejlesztői, akiket ráadásul meg is vett a Sony, miért nem tudta előre? Ennyi erővel ők is fejleszthették, alakíthatták volna úgy a vége felé a játékot, hogy azt egy szimpla, egyszerű patchel fel lehessen tuningolni PS5-re. Nekik is kellett volna kapniuk infókat, hogy nagy vonalakban mi lesz, mi várható. Főleg, hogy ahogy írtam is fentebb, megvette őket a Sony, tehát még előnyt is kellett volna szerezniük. Szóval no offense, de ez a CP77-es elméleted nem kicsit bűzlik.
35.
35.
xSHx
#33: Szerinted. Én meg ugy gondolom, h ezt PC re fejlesztették úgy, hogy hogy tudták mi lesz az a grafikai cél amit el akarnak érni. Mivel benne vannak, tuti kaptak infókat, hogy nagy vonalakban milyen szinten lesznek az új konzolok. Az architektúra nem változott, uh könnyebb dolguk van vele. Te se állítsd ennyire tényként amit írsz. Én sem teszem.
33.
33.
Macifasz
#30: Az egy dolog? Megismétlem még1szer, alsó hangon 7 éve fejlesztik, amikor még SEHOL nem volt az új generáció. Ez a "vissza kell butítaniuk" dolog csak akkor állná meg a helyét, ha a CPR már cirka 3 éve tudná, hogy milyen lesz az új generáció és emiatt 3 éve kb. csak arra tuningolták volna a játékot, az enginet, a mechanikákat stb. stb. de ez azért messze nem így van. Esélyes, hogy jóval előbb tudták nálunk, mezei játékosoknál, hogy mik lesznek a paraméterek, de ezt a játékot akkor is a jelenlegi generációra kezdték el írni, fejleszteni és mire megkapták az új generáció paramétereit, már rég olyan állapotban volt a játék, hogy ne állja meg a helyét ez a "vissza kell butítaniuk" elméleted. Sőt. Ez kb. egy orbitális nagy baromság. :-D
31.
31.
adamsfamily
#20: A Halo 5 konkrétan 900p/60fps-re lett gyártva,szerintem azzal több meló lehetett,hogy xbox one x-en 4k/60 legyen,mint ezzel.Aki tulaj volt ingyen megkapta,nem pedig rányomták a remaster plecsnit.
Ez egyáltalán nem fillérbaszoda,hanem szimplán hülyének nézik az embereket.
Én annak az egynek örülök,hogy kijönnek ps4-re még a játékok,mert így a ps5 marad a felejtős kategória.
30.
30.
xSHx
#28: Én nem érzem olyan nagy súlyú dolognak azokat amiket te/ti negatívnak állítatok be. Felpörögtek az események, szorni kellett az infókat és van amiben hibáztak. Megesik. Az MS nél sem zavarna. Az a baj úgy gondolkodnak sokan, hogy ha nem ellene akkor mellette. Van köztes út. Én annyit tudok, h kell egy ps5 mert érdekel és annyit tudok, h azok a bizonyos címek is amik jönni fognak rá. Kész. A marketing bullshit et meg van aki beveszi van aki nem. Gen váltás van uh a ps4 engem már nem érdekel. Tiszteletben tartom akit igen, de ezt lehet kulturáltan is. De mikor olyanok kritizálnak ekkora gyűlölettel, akiknek közük sincs a platformhoz, azt nem értem minek.

Azt, h mióta fejlesztik a cp2077 az egy dolog. Az a lényeg, h hova akarják belőni. Már rég tudták, h grafikailag a nexgen re lesz belőve. Dátum szerint is. Így a már kész verziót fogják visszabutítani lastgen re, mivel üzletileg kötelező.
29.
29.
tsulok
#28: Alapvetően egyetértek veled. Azt én sem értem, miért nem mondták a bejelentéskor, hogy a Miles Morales, Horizon, Sackboy jön PS4-re is. Főleg mert alapvetően jó dolog. Emellét meg tényleg jönnek nextgen exkluzívok: Demon Souls, Ratchet and Clank (pár hónappal megjelenés után).

Itt szerintem az MS kommunikáció is félrevezető volt. "Az első 1-2 évben crossgen játékokat adunk ki, mert az a jó a usereknek".
Valóság: Gyakorlatilag csak a Halo Infinite-et adják adják ki 2022-ig (talán lesz még 1-2 kisebb játék, de még akkorák se lesznek mint a Spider-Man DLC) . Azt is eleve Xbox One-ra fejlesztették és úgy is néz ki.
Itt sokan dicsérték is az MS-t, hogy milyen felhasználó barát, most meg úgy néz ki, hogy a Sony több cross-gen játékot ad ki.
28.
28.
Ra1D3n
#25: Cyberpunk 2077 javában ps5-re lett fejlesztve? XD Beszarok a röhögéstől. Mit tolsz te? :D Witcher 3 után indult a fejlesztés, vagy annak végeztével valamikor egyidőben, 5(!!!) éve. Ezt a baromságot honnan szedted? Amúgy meg látom, a Sony csinálhat bármit, neked az tökéletesen megfelel, de akkor ezek szerint te az elmúlt 2 hétben becsukott szemmel járkáltál, mert az emberek a kővetkezők miatt vannak kiakadva, jelzem tök jogosan:
1: 70$=80€, ami itthon kb 30.000Ft. For the players
2: Sony: Mi a generációkban hiszünk, így a PS5 megjelenésével csak arra koncentrálunk a játékainkkal
Az igazság: Miles morales dlc, horizon forbidden west, stb jönnek ps4-re is. Ez a fentebbi kijelentésük meg már azért is megmosolyogtato ennek tükrében, mert szinte pont Microsoftra licitáltak rá vele, mint anno a használtjáték cserére... Csak aztán kiderült, hogy büdös nagy kamu amit tolnak, ezzel hülyének nézve mindenkit...
3: Továbbra is nagy a kuss és megy a ködösítés a backwardról.
4: PS4 joy nem kompatibilis a PS5-el, mondván az új játékok a dualsense kontroller fícsörjei köré lettek tervezve, de aztán kiderült, hogy ez mégsem annyira igaz, legalábbis a ps4-re is megjelenő ps5 címeknél biztosan nem... Fun fact: Xcloudhoz használhat az ember ps4 kontrollert is...
5: Nyilvánvaló hazugságok a legutóbbi eventen, pl a Final Fantasy bejelentve konzol exkluzívként, miközben 6 hónappal később pc-n, rá egy évre pedig xboxon is megjelenik. Írták volna, hogy timed exlusive on consoles vagy valami, de ez így überciki...
6: Ps5 előrendelés körüli féligazságok és hazugságok. US-ben legalábbis azt hazudták, hogy mindeki időben lesz értesítve az előrendelés idejéről, ami igaz, csak éppenséggel percekkel előtte lettek kiküldve az értesítők. Gáz...

Ezen felül biztos van még egyéb negatívum is ami a sony kommunikációját illeti, de ezek tükrében ne nagyon csodálkozz, hogy sokan csalódtak az elmúlt 1-2 hétben :)
27.
27.
Macifasz
#25: Azért ez a CP77 már PS5-re lett fejlesztve kijelentésed elég nagy fölé-mellé tekintve, hogy cirka 7 éve készül az a játék. :-D Hol volt akkor még a PS5 meg az XBOX Series X? :-D Amúgy Antitroll tény, hogy erős kritikákat szokott megfogalmazni, legyen szó konzolról vagy játékokról, de ettől már miért lenne hater? :-D Főleg, hogy kimondottan szereti a PS exkluzívok jó nagy részét.Én az esetek többségében nem értek vele egyet, de most olyan dolgokat hoztál fel vele kapcsolatban, amikből kb. semmi nem igaz. ;-)
20.
20.
xSHx
Az a baj itt sokan elvannak szállva és ingyen vagy olcsóbban kellene nekik minden. Igazi fillérbaszoda. Bezzeg ők valószínűleg a munkahelyükön sírnak, ha 1óra túlóra nincs elszámolva. Megjelent ps4 re, játszható lesz ps5 ön ennyi a korrektség, a grafik update nem 1napos plusz munka a fejlesztőknek, uh jogosan kérnek érte plusz pénzt. Így is baromi sokban volt nekik + fizetni a licenszet a marvelnek.
19.
19.
crytek
#16: Arra pont jó a MS-nak hogy 1x millió ember használja...megvegye vagy folyamatos előfizetés közben tolja..
Az új részből már jönnek az élőszereplős szívárgások tehát valami storyt is erőltetnek bele ,de minek....
18.
18.
Gaboo77
#17: Persze, főleg mivel még nem láttad őket tetszeni is fog! Megéri kipróbálni! Mindenki vegye azt amelyik érdekes számára.
17.
17.
Kovbaj
#16: Azért majd teszek velük egy próbát.
16.
16.
Gaboo77
#15: u.i.: A Foza Horizon az egytlen jó címük, de sajnos a 3 után a 4. rész már inkább DLC volt. Olyan mintha ott sem tudnának már mit kitalálni.
15.
15.
Gaboo77
#14: Teljesen saját vélemény: Gears látványos, de repetitív hent, Forza, ha játszotttál eggyel, mindet láttad, kb FIFA... a Fable...na őt majd hiszem, ha látom! Az előzőt is kinyírták pont Xbox One-on. Már szinte kész volt, tehát, megint nem jött ki az a fránya számítás. Ráadásul mivel a Lionheadet kinyírták, az új Fable-t az csinálja aki a Forza Horizon sorozatot. Túl nagy reményeim nincsenek, de lepjenek meg! Batman filmet is sokan próbáltak rendezni, de valahony Nolan után mégsem sikerült... Ráadásul azt majd PC-n megnézem 300Ft-ért. :D
14.
14.
Kovbaj
#13: Jogosak az érveid, de nekem xboxos játékok kimaradtak. Az elmúlt 4 generációt végigtoltam ps fronton. Nekem sok pótolni való van xboxról. Ezért is csábító nekem. Fable érdekel majd nagyon. A Forzákkal a Gearsekkel is tennék majd egy próbát és még van egy pár cím azon az oldalon. Senkinek sem azt mondom, hogy ne vegyen pst. Én így döntöttem.
13.
13.
Gaboo77
#10: Én ugyan ezt tudom mondani, csak fordítva. Világ életemben Xboxom volt és pont ezért nem veszek azt. A MS Excell matekos, ha vamaire nem jön ki a számítás, cserbenhagy! Windows Phone, Windows RT tabletek, Kinect, sorozatosan lelőtt játékok, főleg az az Xbox nagy beharangozása után. Megvettem és semmi nem jelent meg azokból amikkel behúztak, csak az ócska Crackdown 3. Az a baj, hogy én már nem tudok bízni bennük...de tiszteletben tartom azokat, akik még igen. Legyen igazatok és ezt most ne csesszék el.
11.
11.
Gaboo77
#7: Örüljetek neki! Így legalább jut Nektek Xbox, mert az nem fogyott el előrendelésben! :)
8.
8.
PapaYeti
Ja mert a microsoftnak a ea gamesnek a blizzardnak nintendónak stb nincsenek ilyen húzásai :) egy két jó fej indie csapat van ahol szívből csináljak ahol van a stáblistában producer ott már lehet számítani ilyenekre mert neki az a dolga hogy a sz@rt is kipaszírozza ezekből. Szóvalcsak azt nem értem mi ez a "sony az isten" szöveg ha mindd pont ezt teszi.
6.
6.
Zuzmo
Majd valamikor talán berakják ps plusba...
2.
2.
Yanez
Én szerencsére kiplatináztam ps4-en, de ez tényleg rossz hír. A mentéseket igazán megoldhatták volna.
1.
1.
adamsfamily
Jó nagy görény húzás ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...