Modern Warfare - Farah és Nikolai is beköszön

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
Egy hét múlva indul a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone hatodik szezonja, így nem csoda, hogy befutott az első teaser is. A rövidfilmben a két új játszható operátor, Farah és Nikolai indítják be Verdansk vasútrendszerét.

A legtöbben már a Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenését várják, de nem érdemes megfeledkeznünk a Modern Warfare legújabb szezonjáról sem, hiszen az nem csak az alapjáték többjátékos módját, de a Warzone-t is felfrissíti majd.

A szeptember 29-én élesedő update a Battle Pass megszokott extrái, valamint az új fegyverek és új térképek mellett két játszható operátort is hoz: Farah, az Urzikstani Liberation Force vezére a kampány egyik főszereplője volt, míg a Chimera zsoldosait vezető Nikolai már az első modern Call of Duty óta mellettünk harcolt.

Érdemes kitérni a videó végén beindított vasútrendszerre is: ez egyértelmű utalás a Warzone következő újdonságára, a teljes térképet körbefutó vonatra, amely nem csak mozgó fedezékként, de valódi loot-aranybányaként is szolgál majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...