Úgy tűnik, PC-re tart az első két Metar Gear Solid

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nehéz dolga van annak, aki számítógépen szeretne játszani a Metal Gear Solid első részével vagy a Sons of Libertyvel, ez azonban hamarosan megváltozhat, hiszen a Konami számos klasszikusát adja ki újra digitális változatban.

Habár a 2000-es évek elején PC-n is megjelent az 1998-as Metal Gear Solid, illetve a Metal Gear Solid 2: Substance névre átkeresztelt, kibővített folytatás, nehéz dolga van annak, aki mostanában ezekkel a címekkel szeretne játszani. A kompatibilitási gikszereket leszámítva a legnagyobb probléma az, hogy a PC-s portok sosem kaptak digitálisan megvásárolható változatot, akinél pedig valami csoda folytán mégis a polcon porosodik a lemez, vélhetően szintén használhatatlannak találja azt, hiszen valljuk be: ki használ mostanában lemezmeghajtót?

Ezért is tűnik olyan remek hírnek, hogy a Konami látszólag egy új, digitális kiadással készül. A két játékot a hivatalos bejelentés előtt Tajvan korhatár-besorolással foglalkozó bizottsága buktatta le (via Gematsu), csakúgy mint a Konami Collector's Series: Castlevania and Contra című pakkot, amely az első három Castlevaniát, a Contrát és a Super Contrát csomagolja egybe - ez a kiadás egyébként a fenti Metal Gear-játékokhoz hasonlóan egyszer már megjelent 2002-ben, de szintén csak lemezes változatban.

19.
19.
godach
18.
18.
delphijos
#16: Ja, ezzel nagyon nem lehet tévedni. “Úristen, tudják!” ;)
9.
9.
Dízel
Ezeket szazszor kijatszottam. A 3 és 4et adják ki pc-re :P
8.
8.
mustang74
Nem igazi gamer az akinek nincs olyan gépe amivel a régi klasszikusokat is tudja futtatni.
7.
7.
kamgecam
Hoppalá! MGS remake ps5-re?

Gamesradar
The original Metal Gear Solid is reportedly getting a full remake, and it's a PS5 console exclusive.
The new claim comes from YouTube channel RedGamingTech, a channel that typically specializes in gaming hardware. According to the channel's source, the original Metal Gear Solid will be getting a full remake (not just a remaster), and when it eventually releases, it'll be a console exclusive to the PS5, as well as coming to PC.

What's more, RedGamingTech's source claims that Metal Gear Solid 2, 3, and 4 will all be getting HD remasters. The sequels won't be getting the same remake treatment afforded to the original game, and it's unknown whether these remasters will be console exclusive to the PS5 as well.
6.
6.
Slik
eliras a cimben metar gear solid
azonban jo hir az elsot en csak nehezen tudtam emulatorral megoldani anno
5.
5.
Gerzson95
87-ben az első metal gear jelent meg. Nem a metal gear solid.
4.
4.
crytek
Ez jó hír. Remélem a magyarítást portolják majd a Metal Gear Solid 2: Substance-ra
3.
3.
hoaw
Én is használok. Lemezes játékok über alles.
2.
2.
DarkLord
Pl. én használok, mert rengeteg lemezes játékom van :D
1.
1.
Matt8888
"ki használ mostanában lemezmeghajtót?" Bár a kérdés ironikus, ám pont erre a célja direkt tartok egy meghajtót :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...