Pár napot késik a Baldur's Gate III korai verziója

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 23.
  • Csúszás
Link másolása
Talán máskor meglepő lenne, de mivel 2020-at írunk ezért nem annyira az, hogy ismét csúszik a Larian Studios berkein belül készülő Baldur's Gate III Early Access-megjelenése. Szerencsére ezúttal csak egy pár napról van szó.

Azt hittük már csak egy hetet kell várnunk, hogy belevethessük magunkat a Baldur's Gate III teljes áron érkező korai verziójába, nemrég azonban kiderült, hogy a türelmünknek még pár napig ki kell tartania.

A belga fejlesztőcsapat a Twitteren keresztül közölte a kellemetlen hírt, hogy az eredetileg szeptember 30-ra tervezett premiert kénytelenek október 6-ra eltolni. Gyorsan hozzáfűzték, hogy ez már tényleg a végleges dátum, és kedden elmerülhetünk az RPG várva-várt következő epizódjában.

A Baldur's Gate III korai verziója elérhető lesz a Steamen és a GOG-on keresztül, valamint Google Stadián is.

3.
3.
ABorealis27
Az Act 1 lesz csak játszható (három lesz), nincs ez még kész. Ha egy év múlva jön ki early access-ből, akkor 4 éves fejlesztés lesz, 300 fős csapattal. A DOS2 motorja ráadásul jó alap.
Én nem aggódok, sőt. A fejlesztői napló nagyon biztató. A tegnapi románcos (úriember voltam :D ) epizód is csak megerősített a minőségben.
https://store.steampowered.com/newshub/app/1086940/view/2781493125012891159
2.
2.
Anasis
A körökre osztott BG alapból szkeptikussá tesz... eredet történet... mintha rémlenének a fejlesztő csapat másik játékából, ha Minsc and Boo se szerepel, akkor szomorú leszek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...