Frissítve: Az új DOOM is bekerül a Game Passbe

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft legutóbbi beruházása után várható volt, hogy hamarosan felbukkannak a Bethesda újabb játékai is az Xbox Game Pass kínálatában, és egy nemrég szárnyra kapott pletyka szerint a DOOM Eternal lehet az első jelentkező.

A brutális, 7,5 milliárd dolláros üzlete után aligha meglepő, hogy a redmondi cég szeretné a Zenimax Media szárnyai alá tartozó stúdiók újabb játékaival is kibővíteni az Xbox Game Pass könyvtárát, ennek az első fecskéje pedig az idén debütált DOOM Eternal lehet.

Legalábbis erről árulkodik az alábbi Twitter-poszt, amelyben a játékosok fedezték fel - némi fényesség- és kontrasztállítás után -, hogy el volt rejtve a "közeleg a Slayer" felirat. Ez persze nem minősül hivatalos bejelentésnek, de nem lenne az ördögtől való gondolat, hogy a DOOM Eternal is az Xbox Game Pass része legyen hamarosan, hiszen az id Software is a Microsofthoz került a fentebb említett beruházás után.

Update! A Microsoft tegnap este megerősítette a pletykát, szóval most már hivatalos: a DOOM Eternal október 1-től játszható lesz az Xbox Game Passre előfizetve is. Először csak a konzolos Game Pass részeként érhető majd el a játék, de később (az ígéretek szerint még idén) a PC-s kínálatba is bekerül.

9.
9.
kryszisz
#6: Az első rész egy technikai katasztrófa (PS4), és a játékkal is akadnak gondok, de a hangulat és a parafaktor nagyon rendben van. Kissé szerintem túlértékelt szerintem (az Assignment DLC mondjuk zseni), de nem bántam meg a vételt. A 2. rész viszont nagyon pacek játék, nemcsak az atmoszféra, de a játékmenet is nagyon rendben van, jók és kreatívak a gonoszok, valamint végre ki is néz valahogy a játék. Szerintem mindenképp tegyél velük egy próbát, pláne, hogy elég sokszor vannak akciózva:)
8.
8.
elgeri
Ááá, még egy játék, amit játszanom kellene... de sose lesz rá időm :)
7.
7.
Yanez
#6: Két másik tag is dicsérte itt. Egyébként ízlések és pofonok, de ha nem szokásod lelketlenül végigszaladni egy játékon, akkor szerintem bejön. Rég élveztem ennyire horror elemeket egy játékban. 1-2 kissé gyengére sikerült bossfightot leszámítva, számomra mestermű. Az akció-horror rajongók számára kötelezővé tenném.
6.
6.
godach
#5: Én is mindenkitől azt hallottam, mekkora rossz játék lett. Talán rajtad kívül senki sem dicsérte még. Kezdi felkelteni az érdeklődésem
5.
5.
Yanez
#3: Nekem a második rész jobban bejött, mint az első. Én szerencsére nem azokra hallgattam, akik ócsárolták a játékot.
4.
4.
Bako
A démonok előjegyezhetik a dátumot a költözésre: október 1.
3.
3.
elgeri
Én az The Evil Within 2-t várom. Az első tetszett, de meg nem venném a 2-est. GP-ben pont jó lenne :)
2.
2.
szujonor
Egy korábbi Doom már benne volt, aztán leszedték. Gondolom, visszarakják azt is.
1.
1.
Gykrizsi
Szinte az összes Bethesda játék benne van már a GPben, így várható, hogy valamikor ez is bekerül. Jó lenne minnél hamarabb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...