Le is fújták a nemrég bejelentett Among Us 2-t

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 24.
  • Gyászhír
Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt jelentették be a készítők az Among Us folytatását, azonban látva az első rész rohamosan növekvő népszerűségét inkább úgy döntöttek, hogy annak a támogatására koncentrálnak egyelőre.

Kétségtelenül a nyár egyik slágerjátéka lett az InnerSloth 2018-ban kiadott játéka, az Among Us. A fejlesztők még augusztus közepén jelentették be, hogy készül a folytatás hozzá, azonban most mégis inkább úgy döntöttek, hogy egyelőre sztornózzák a második részt.

A döntés könnyen érthető, hiszen csapat az Among Us 2 hegesztése helyett inkább az első rész támogatására szeretné helyezni a hangsúlyt a közeljövőben. Ez persze még nem zárja ki, hogy egyszer tényleg megkapja a második részét az Among Us, de addig is olyan újdonságokra számíthatunk az alapjátékban, mint például a barátrendszer bevezetése vagy a színvakokat segítő opciók. 

7.
Ooorky
#5: Ezzel az a baj, hogy ismerősökkel egy darab kavics is fun...
6.
medson
#5: Azért néha összetud jönni jó társaság random emberekböl is, de tényleg ritka sajnos.
5.
Hunszi
#1: Ez a játék akkor jó, ha a partyban levő embereket ismered, ahogy egy titkos szerepes társasjáték is akkor működik jól, random emberekkel tényleg unalmas lesz egy idő után, de ha az ismerősökkel beszélgettek, miközben pörög a játék, akkor hatalmas fun.
4.
Yanez
#1: A játékok kb 99%-a olyan, ha egyfolytában játszol vele, akkor egy idő után baromi unalmas lesz
3.
Szelenas
1 hónap is elfog tűnni ez is
2.
Obi Wan Kenobi
#1: Hátha a support javít ezen is.
1.
Johnny007
fellangolas, kb mint a fall guys... jo jatek, de egy ido utan baromi unalmad lesz, ha nem impostor vagy akkor nincs is nagyon elvezet a jatekban, crewmatekent mindig ugyan azokat a bugyuta feladatokat csinalni aminek semmi ertelme mert alt a tobbiek se csinaljak es igy soha nem nyerunk task complete-el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...