Among Us Mobil, PC

Partijáték, amiben valaki titokban a többiek ellen dolgozik.
Típus:

Among Us - egyhetes próbaidőszak a Switchen

A színes űrhajósok és imposztorok egy ideje bevették már a Nintendo hibridkonzolját, de új játékosokat mindig meg lehet szólítani. A Nintendo Switch Online előfizetőit várják egy egyhetes próbaidőszakkal.

E3 2021: Futottak még az Xbox Showcase adásában

Hozott dögivel bejelentéseket az Xbox és a Bethesda közös műsora, a jelentős részükkel pedig külön cikkben már foglalkoztunk. Ebben a gyűjteményben megtalálhatjátok a többi kisebb hírt is.

E3 2021: Bújócskával erősít az Among Us

Az InnerSloth csapata sem tart pihenőt, a Summer Game Fest adásán egy röpke előzetessel bejelentették, hogy mire várhatnak az Among Us rajongói. Hogy hangzik egy új, bújócskás játékmód?

Az Among Us az Epic heti ajándéka

Ha eddig még nem próbáltátok ki a tavalyi év egyik legnagyobb indie őrületét, akkor most megtudhatjátok, hogy mire a nagy felhajtás. Az Epic Games Store e heti ingyenes játéka az Among Us.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Among Us - felszállás a léghajóra!

Az InnerSloth csapata már többször is belengette az Among Us legújabb pályáját, most pedig végre azt is elárulták, hogy mikor landol az óriási repülőgép. A felszállásra már csak alig másfél hetet kell várnunk.

Fejlesztői videón az Among Us új pályája

Az Among Us fejlesztői egy párszor már megvillantották az Among Us következő pályáját, a legfrissebb helyzetjelentés mellé viszont most egy bemutatóvideót is összedobtak a jókora repülőgépről.

Ismét az új pályát teaselik az Among Us készítői

A 2020-as The Game Awards alkalmából már villantottak egy keveset az Among Us alkotói az új pályából, most azonban végre egy pár másodperc erejéig mozgás közben is megcsodálhatjuk a helyszínt.

Töretlen az Among Us népszerűsége

Nem hinném, hogy bárki meglepődik, amikor azt mondom, hogy imádják az emberek az Among Ust, viszont ennek ellenére is elképesztő, hogy félmilliárdos aktív játékosbázissal büszkélkedhetett a partijáték idén novemberben.