Frissítve: Multiplayer a Crash Bandicoot 4-ben

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 24.
  • Pletyka
Link másolása
Noha már a nyakunkon a Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenése, úgy tűnik, hogy a fejlesztők még mindig tartogatnak egy-két meglepetést a hátralévő napokra. Most a multiplayer módok buktak le idő előtt.

A jelek szerint multiplayer módok is helyet kaptak a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ban, erről árulkodik legalábbis a spanyol IGN idő előtt élesített, majd eltávolított cikke. Persze szó sincs arról, hogy az Activision és a Toys for Bob csapata többjátékos jövőt képzel el Crashnek és csapatának, az eddigi infók alapján habkönnyű, házibuli-kompatibilis játékfajtákra számíthatunk, amelyeket kizárólag egy képernyő előtt ülve játszhatunk.

Egész pontosan három különböző játékmódot kapunk majd, ezeket legalább ketten, de legfeljebb négyen játszhatjuk Crash, Coco, illetve Fake Crash és Fake Coco karaktereivel. A kompetitív vonalat erősíti a Checkpoint Race és a Crate Combo: az előbbiben az a célunk, hogy több checkpointon haladjunk át elsőként az adott pályán, mint a többi játékos, az utóbbiban pedig a minél több doboz lezúzása és pont begyűjtése a feladat. A Pass N. Play már egy kooperatív móka, amelyben egymásnak passzolgathatjuk a kontrollert az alapjáték szintjein.

Habár a készítők formálisan még nem leplezték le a multiplayer módokat, ha ez megtörténik, mi is jelentkezünk a részletekkel és látnivalókkal. A Crash Bandicoot 4: It’s About Time egyébként október 2-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra - legutóbb a negyedik kvantummaszkot láthattuk akció közben.

Update! Hivatalos a dolog, az IGN jóvoltából videós ízelítőt is kaptunk a fentiekből:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...