Áprilisban érkezik a Nier Replicant felújított kiadása

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix a Tokyo Game Show apropóján jelentette be egyebek mellett, hogy jövő áprilisban kerül boltokba a Nier Replicant felújított változata. Szerencsére nem váratnak bennünket sokáig a japán premiert követően.

A Nier Replicant felújított változata a viszonylag kényelmesen megjegyezhető Nier Replicant ver.1.22474487139.. címet viseli, és PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2021. április 23-án - vagyis egy nappal a japán premiert követően.

A remaster többek között új és újrahangszerelt zenéket, újra felvett japán szinkront, valamint megújult animációkat ígér a rajongóknak: ez utóbbiak jobban igazodnak majd a mára több mint 4,85 millió eladott példányt maga mögött tudó, tehát kifejezetten népszerű Nier Automata stílusához.

A készítők emellett bejelentették, hogy a mobilos Nier Reincarnation a nyugati alkalmazásboltokban is tiszteletét teszi majd.

2.
2.
Őrnagy
Jé, ennyi fogyott a Nier Automataból? Nem gondoltam. Nagyon jó game, és a zenéi különleges hangulatot kölcsönöznek az egész világának. Majd egyszer a Replicantot is kipróbálom.
1.
1.
Zedas
59,99€ a steamen az előrendelés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...