Resident Evil: Village - mégsem nextgen-exkluzív?

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
A legújabb Resident Evil-játékot a PC mellett kizárólag a következő generációs konzolokra jelentették be, illetve ennek szellemiségében is fejlesztik, azonban a Capcom még nem tett le arról, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kihozza a címet.

A Resident Evil: Village-et eddig kizárólag a PlayStation 5 Showcase alkalmából láthattuk mozgásban, és bár a játékot PC-re és az Xbox Series-konzolokra is kiadja a Capcom, az viszonylag egyértelműnek tűnt eddig, hogy a sorozat következő felvonását már a következő generációnak szánja a cég.

Ez azonban még egyáltalán nem lefutott dolog, erről Tsuyoshi Kanda producer beszélt az idei Tokyo Game Show apropóján. Kanda szerint igaz ugyan, hogy az új részt már "kifejezetten a next-gen konzolokra és PC-re fejlesztik, vizsgálják a lehetőségét, hogy PS4-re és Xbox One-ra is elhozzák az élményt". Van tehát oka reménykedni azoknak a játékosoknak, akik nem váltanának még generációt, az úriember ugyanakkor azt is leszögezte, hogy "bár minden tőlük telhetőt megtesznek, ígérni nem ígérhetnek semmit".

A Resident Evil: Village megjelenése 2021-ben várható, az első előzetesét erre, a másodikat pedig erre találjátok meg.

7.
7.
#6: Es igy gyakorlatilag tenyleg egy-ket jatek lesz csak konzolon, de azok is inkabb pc-nnis, szoval elegge semmi ertelme most uj gepeket venni...
6.
6.
crytek
Mivel sokan nem igen ugranak fejest egyből az új konzolokba, így alap hogy inkább dolgoznak vele hogy több emberhez eljusson.
Ma egy Metro-t vagy egy Witcher 3-at vagy egy Crysist le tudtak butitani telefonra (szviccsre) akkor ez már gyerekjáték a ps4 és xbox onera
4.
4.
azureknight0715
Vrban valami hihetetlen èlmèny volt. Jó lenne ezt mèg ps4+ vr kombóval vègigvinni.
3.
3.
Steve028
Főleg ha még VR támogatást is kapna mint a 7....
1.
1.
Slik
most nem azert de a resi 7 szerintem meg mai szemmel is eleg szep
nem hiszem, h ne tudnak lebutitani egy kicsit a kovetkezot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...