Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tér vissza a Resident Evil.

Búcsúzik a Winters családtól a Resident Evil-franchise

Ethan Winters és családja két epizódon át élvezhették a főszerepet a Resident Evil-sorozatban, a Capcom azonban elárulta, hogy a Shadows of Rose DLC-vel pont kerül a történetük végére.

Újabb előzetesen a Resident Evil: Village - Winters' Expansion

A Capcom az idei TGS-en további gameplay felvételeket mutatott a Resident Evil: Village készülő DLC-jéről, a Winters' Expansionről.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

A Tokyo Game Show-n már kipróbálható lesz a PlayStation VR2

Ha minden jól megy, hamarosan még többet hallunk majd a PlayStation VR2 felől, a Tokyo Game Show-n ugyanis már kipróbálható lesz a headset.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Pörgős előzetest kapott a Resident Evil: Village DLC-je

Idén ősszel jókora kiegészítőt kap a Resident Evil: Village. Az új Gold Editionben is feltűnő újdonságok egy új történetet, külső kameranézetet és a Mercenaries nagy frissítését foglalják magukba.

SGF 2022: Érkezik a Resident Evil: Village első sztori DLC-je

A Capcom új sztorialapú DLC-t jelentett be a Resident Evil: Village-hez, mely a Shadows of Rose alcímet fogja viselni. Ezen felül egyéb érdekességekkel is szolgált a kiadó a játékkal kapcsolatban.

SGF 2022: Saját műsorral jelentkezik a Capcom is

A Capcom sem marad le a nagy nyári játékparádéról, a japán stúdió egy közel 35 perces előadással készül a jövő hétre. A rendezvény főként a már bejelentett címek újdonságaira fókuszál majd.

Hivatalos: jövőre érkezik a Resident Evil 4 remake-je

Rengeteget pletykáltak róla, és az éjszaka tartott State of Playen végül bizonyosságot nyert: jön a Resident Evil 4 remake-je, amely PlayStation VR2-tartalmat is ígér a rajongóknak.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.