Deep Rock Galactic - jön az első nagyobb frissítés

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 27.
  • Letöltés
Link másolása
Az űrtörpék bányásztevékenysége hamarosan tovább bonyolódik, amint októberben befut az első jelentősebb frissítés: a fegyverbalancing és a kozmetikai elemek mellett két új bevetéstípust is kapunk.

A Deep Rock Galactic a májusi startja után hamarosan megkapja első jelentősebb frissítését. A Roughnecks at Work névre keresztelt bővítés belenyúl kissé a fegyverekbe, számos új kozmetikai kiegészítőt és két vadonatúj bevetéstípust hoz magával. Alább látható az On-Site Refining nevezetű feladat óriási finomítója, amit karban kell tartanunk a küldetés ideje alatt.

A másik feladattípus az Escort Duty lesz: ebben a Drilldozer nevezetű automata fúrógépet kell kísérgetnünk, amíg az elő nem ássa nekünk az Ommoran Heartstone-t. A Roughneck-bevetésekhez majd kapunk egy Assignment-küldetést is, amely első alkalommal segít eligazodni az új feladatokon.

A frissítés október 8-án érkezik PC-re és Xbox One-ra. A fejlesztők a minap livestreamet tartottak, amelyben közel három órán át vehetjük szemügyre, milyenek is lesznek az új küldetések.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...