Anglia: ingyen HDTV jár a PS3 mellé

  • Írta: Daks
  • 2007. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Úúúúúgy utáljuk, hogy mindig a gazdag nyugatiak kapják a legjobb akciókat. Ezúttal a brit HMV üzlet döntött úgy, hogy HDTV-vel lepi meg a premier napos PS3 vásárlóit.
Úúúúúgy utáljuk, hogy mindig a gazdag nyugatiak kapják a legjobb akciókat. Ezúttal a brit HMV üzlet döntött úgy, hogy HDTV-vel lepi meg a premier napos PS3 vásárlóit.


A HMV nem kevesebb, mint 480 ezer amerikai dollár értékben ajándékozott számtalan mennyiségű, 46 hüvelykes Sony Bravia HD-Ready televíziót a pénteken náluk Playstation 3 konzolt vásárló gamereknek. A helyi fiatalok körében nem kis meglepetést okozott a last-minute akció bejelentése, melynek híre olyan hamar elterjedt a környéken, hogy alig pár óra alatt sikerült teljesen kifosztani a bolt játék-részlegét. Olyan irigyek vagyunk, majd megpukkadunk!
12.
12.
yimi-yama
ja a szám(?ref=90385315) meg csak véletlnül van ott mi? XD
11.
11.
gabroka
Szerintem tök sirály, hogy HD-t osztogatnak a PS3-hoz mert azzal a legszebb a grafikája.IDE figyuzzatok regisztraltok erre az oldalra: http://www.Xpango.com/?ref=90385315 és ha INGYEN leteszteltek progikat kaptok pontokat.Ha már lesz elég pontotok küldenek:xbox-ot,PS3-at,PSP-t,telefonokat,ipodokat és meg több tucat ajándékot. A haveromnak már elköldték a K800i-t megéri...
10.
10.
Waczkor
Örülök hogy látatlanba ismersz,tudsz rólam mindent.Ezek szerint te is tagja vagy a szurkolótáboromnak.

Mint már mondtam rühellem mind a 2 oldalt,egyiket se szeretem,se a politikát,pusztán azzal van bajom hogy az öszes xbox-os hírhez hozzászólsz,amiben elkezded szapulni az ms termékeket.Legalább akkor ne szólj hozzá,ha utálod a terméket.Valamint te kezdted el az egészet.

És tévedsz,nem fizetős egyetemre járok,de már látom kár volt beírnom az egész egyetemet.Valamint attól mert esetleg nem értek a politikához és valóban nem értek hozzá(nem is mondtam hogy igen) vak még nem vok,az egyetem meg a politika nem függ össze egyébként...
9.
9.
Waczkor
Most aztán keményen leosztottál.

1.Nem én kezdtem

2.Ez itt nem fórum,hanem a hírekhez lehet hozzászólni!

3.Ha végigolvastad volna mit mire írtam akkor értenéd

4.Mint mondtam az összes politikust utálom

5.Ugye azért szeretsz?:P
8.
8.
Waczkor
Nem a büdös faszt nem volt gáz.Mit gondolsz mi a rákos fasznak vunk most szarban?Csak most pár barbár elkezdte mondani,a nép meg megy utánuk.Pont az ilyenekkkel van baj mint te,csak egy irányba látsz,ilyennekkel van tele az ország.Tisztelet a kivételnek.Ezért szidod az ms-t is.A hozzád hasonlók nem viszik semmire mert sírtok ezerrel,el kell végezni vmi egyetemet,szerezni papírt és akkor lesz rendes melód.Ennyi.Különösebben nem izgat itt mi lesz pár év múlva,mert amint végzek az egyetemen itt hagyom az országot.

Ennyi sry az offért.
7.
7.
air 2
mi is volt a hír!!!!!!!!!!!!!!!EZ egy politikai fórum?
6.
6.
t.roli
Waczkor: Ne szidd má le hogy tovább lát még orbán orránál is. És nem azért de feribácsinak is van orra. feri amúgy is lop csal hazudik és az apósa rengeteg embert megöletett lecsukatott. feri kisses volt és kémekedett. feri elkúrta. nem kicsit, nagyon.a kommunista pártjának az aranyos ajándéka a vizitdíj ilyen reform olyan reform, és 2 év múlva már nem lesz kórház ahova mehetnék hogy ellásanak. Meglőnek az utcán és ha nincs nálam a vizitdíjra elegndőpénz, nem vizsgálnak meg. kell ez nekünk? mert nekem nem. nekem ps3 kéne de nem lesz szinte soha

mire lesz, addigra ps4 lesz vagy valami apocalipszis után.

ne irigyejük az angolokat, így is a primitív népüket személyszerint utálom. Ajánlom figyelmetek a a tröténelmüket. na mind1. nem ide tartozik. Én amúgymeg simán vennék 1 PS3 mat HDtv vel a 250.000 ft is. nehogymá ne érje meg. magába nem vennék konzolt mert drága. de ugyanúgy XBOXOT sem.
5.
5.
Waczkor
Névtelen te akkora segghülye vagy,hogy wc papírral kéne törölnöd az orrod nem zsebkendővel.Kicsit se látszik,hogy a magyar Mr Bean-t(Orbánt) isteníted.Ő bíztos megoldaná az embereivel a mostani helyzetet és mindenki megengedhetné magának,hogy a gép mellé saját konzolt vegyen HDTV-vel.Ügyes vagy...



Ezek szerint csak beindul a PS3 eladás is.Kiváncsi vok a microsoft mit talál ki:)

Jó kis verseny lesz:)
4.
4.
Avium
Rod valoszinuleg egy angliai uzlet akciojat a magyar vasarlokon fogjak behozni :D Igen ez igy van :D LOL
3.
3.
Hycker
heeee én mért nem kaptam a 7950 mellé egy fatal1ty lapot vagy egy 5000es X2-t? :s
2.
2.
Daks
azt ne felejtsd el, hogy angliában 3-4x magasabb a minimálbér, mint nálunk.... :(
1.
1.
Az euro jelenlegi értéke 264-274 Ft körül forog, tehát 600 euro az 165e Ft. Nincs ezzel baj. (Ill. van, h nagyon magas ár; de majd jövőre tuti lemegy az ára)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...