Új animációs Resident Evil-sorozat a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix újabb animációs darabbal bővíti a Resident Evil-univerzum történetét, ezúttal egy sorozattal. A Resident Evil: Infinite Darkness Leon S. Kennedyre és Claire Redfieldre koncentrál majd.

Tovább folytatódnak Leon S. Kennedy animált kalandjai, ezúttal a Netflixen. 2008 óta animációs filmeken követhettük Leon történetét a videojátékokon kívül, előbb a Bioterror, majd a Kárhozat és a Vendetta alcímű egész estés filmekben, az utóbbi 2017-ben jelent meg. Most a streamingszolgáltató egy sorozatot szentel Leonnak és Claire-nek – ez nem ugyanaz, mint a korábban bejelentett, élőszereplős széria Albert Wesker lányairól.

A Resident Evil: Infinite Darkness  történetéről nem tudunk még semmit egyelőre a két főszereplőn kívül. Az adaptáció 2021-ben fog megjelenni.

1.
1.
Eléggé le vagytok maradva a TGS hírekkel, vagy azt hiszitek, hogy azok senkit se érdekelnek itthon? Volt pár új játék, vagy éppen gameplayek a Hyrule Warriors-ön kívül is, meg új karakterek egy-egy játékban, stb. Aludtatok végig hétvégén? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...