Mass Effect Trilogy - ha lesz is, nem az idén érkezik

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 28.
  • Pletyka
Link másolása
2020 a halasztások éve, amikor még azokat a játékokat is elcsúsztatják, amelyeket hivatalosan be sem jelentettek. A Mass Effect-trilógia újrakeverését ugyanis még mindig nem erősítették meg, de elvileg 2021 előtt már nem is kapjuk meg.

Az utóbbi időszakban rengetegszer kerültek elő pletykák egy lehetséges újrahangszerelt Mass Effect-trilógiáról, amiket általában Jeff Grub, a VentureBeat szerkesztője szivárogtatott ki.

Nincs ez másként ezúttal sem: Grub szerint a COVID-19 itt is keresztbe tett a fejlesztésnek, és még nagyobb probléma, hogy a Mass Effect első része állítólag se játékmenetileg, se grafikailag nem éri el a másik két rész színvonalát egyelőre. A pletyka szerint pontosan ezért 2021-re csúszik a remaster, ami elméletileg a Mass Effect: Legendary Edition nevet kapta, és a korábbi hírekkel ellentétben csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik - tehát a Switch-verzió végül kimarad a rotációból.

Már ha mindez igaz ugyebár, hiszen mint azt tudjuk, az Electronic Arts a mai napig nem fűzött semmit a fenti pletykák egyikéhez sem.

4.
4.
crytek
Már nagyon kiváncsi vagyok hogy lesz-e egyáltalán bármi EA game remasterelve..

Már 3 játékot érintettek a pletykák:

- Battlefield 3
- NFS HP
- Mass Effect

Én a Bad Company 1-et remake-elném a friss frostbite alá azt kiadnám mindenre (pc-re az ugyse volt) :)
3.
3.
CreelienDareigeo
#2: Minden DLC benne lesz mindhárom részből. De nem tervezik megtartani a Mass Effect 3 multiplayer részét. Helyette a singleplayer kampány részévé alakítják.

Forrás:
https://www.glitched.online/mass-effect-n7-trilogy-is-called-legendary-edition-and-is-coming-in-2021/
2.
2.
Ctrl+Alt+Del
Én szinte biztos vagyok benne, hogy lesz. A nagy kérdés, hogy a DLC-kel mi lesz?
1.
1.
Cloudbreaker
Lehet hogy az EA hozzá sem nyúlt eddig :P
Mióta szivárogtatnak, és gyakorlatilag minden gamer sajtó/internet termék egyik vezető híre, hirtelen odafordult valaki a másikhoz : te Johnny ne húzzunk egy kis pénzt ebből..
És ráállítottak egy kisebb csapatot.
Ha már ez a nyomás rávette őket, már megérte. HA meg tényleg dolgoztak rajta, és még jobban felturbózzák az első részt ám legyen.
Engem kb annyival fognak lehúzni amit csak ráírnak az árcetlire, csak legyen már meg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...