Két hét múlva rajtol a Torchlight III

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Perfect World és az Echtra Games bejelentette: a Torchlight III hamarosan elhagyja az Early Accesst, ezzel pedig nem csak PC-n, de konzolokon is elérhetővé válik a Diablo-szerű akció-RPG.

Hosszú utat tett meg a Torchlight III. Két komoly sikernek örvendő epizód után a harmadik részből majdnem egy free-to-play MMO lett, az év elején azonban az Echtra Games magához tért, elvetették a Frontiers alcímet, a játékukat pedig átalakították, hogy egy hagyományos, tisztességes folytatás lehessen.

Mára pedig a fejlesztőcsapat elérkezett a célvonalhoz, a játék gyakorlatilag elkészült, így azt hamarosan a jelengenerációs konzolokon is kipróbálhatjuk - a PC-sek ugyebár már eddig is benevezhettek a korai változatra. Kereken két hetet kell előrelapoznunk a naptárban, a Torchlight III teljes értékű változata ugyanis október 13-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A játékból készül egy Nintendo Switchre szabott változat is, ez azonban csak valamivel később kerül piacra.

3.
3.
#1: Ennyi eszed van, kb 1-2 hét után már semmi akadás, fagyás nem volt, az early accessnek ez a lényege, hogy elindítják, és jönnek elő a hibák amiket kigyomlálnak. Utána már csak a tartalmi frissítések jöttek egy csomó minden változott, stb. De hát te tudod, majd megveszed újra :D
2.
2.
kanguru
Na kivancsi leszek, az elozo reszeket olyan felkesznek ereztem. Nem volt igazan atgondolt koncepio, build variacok konvergaltak a nullahoz.
1.
1.
Fooxfire
Az early access annyira rossz volt hogy azonnal refoundoltam...
A teljes játékot csak tesztek után veszem meg, TALÁN
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...