Sztorielőzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 30.
  • Videó
Az Assassin's Creed: Valhalla legújabb előzetese ízelítőt ad nekünk az előttünk álló történetből. Megismerjük Eivor testvérét, akinek kulcsszerepe van a játék eseményeiben, és végre az asszaszinok is bemutatkoznak.

Közeledve az Assassin's Creed-sorozat legújabb darabjának megjelenéséhez (ami hamarabb is esik meg, mint eredetileg ígérték) épp ideje volt már, hogy a játék történetéről is többet halljunk. Azt eddig is tudtuk, hogy Eivor Angliába tart a viking hódítókkal, az új előzetesnek hála pedig az is kiderül, hogy a támadás ötlete mögött a bátyja, Sigurd áll.

Ez azonban nem holmi kincsszerző körút lesz, Sigurd ugyanis magával hozza az asszaszinok elődjeit is, akik egy kimondhatatlan fenyegetést sejtenek Angliában. Eivor tehát belekeveredik a játéksorozatra jellemző háttérhatalmi harcokba, de a leendő templomosokon kívül is lesz bőven ellenfele: sem Alfréd wessexi király, sem Ragnar Lothbrok fiai nem szeretnének osztozni mással a Brit-szigeteken.

Az Assassin's Creed: Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint PlayStation 4-re, november 12-én vagy 19-én (régiótól függően) pedig a PlayStation 5-ös változat is elérhetővé válik.

7.
Ooorky
#6: Tévedésnek nem nevezném.

"Az Assassin’s Creed® Valhalla játékot a megvásárolt notebook dobozában található kód beváltásával kaphatod meg."
6.
NemecsekErno
#5: Aztán meg majd itt hirdeted 15k-ért, mert rájöttél a tévedésedre...
5.
scdlsc
#3: Ingyé nekem kell! :D
4.
Ooorky
#3: Én is ettől féltem :(
2.
Ooorky
Nem kő vkinek egy uplay kulcs 15k-ért?
1.
NightViking_HUN
Jó lesz ez! November 19-én irány Norvégia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...