Assassin's Creed: Valhalla - Eivor sorsa

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 16.
  • Videó
Link másolása
Nem panaszkodhatnak a héten az Assassin's Creed-rajongók, hiszen megállás nélkül bombáz minket a Ubisoft videókkal, képekkel és információkkal az új résszel, az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban.

Vasárnap este indult el az infódömping az Assassin's Creed: Valhalláról, amikor egy 30 perces gameplay videó kíséretében kiderült, hogy pontosan mikor érkezik az új rész. Azután befutott egy adag vadonatúj kép, és egy-két érdekességet is megosztottak velünk a fejlesztők az akció-RPG-vel kapcsolatban.

A mai nap ismét egy új előzetest kaptunk, amelyben a főszereplőnk, Eivor sorsa kerül a reflektorfénybe. Az új trailerben szemmel láthatóan szebb a grafika, mint a hétvégi felvételeken - (naivan) reméljük, hogy ez a next-gen konzoloknak köszönhető, és nem a Ubisoft manipulálásának.

Az Assassin's Creed: Valhalla november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. A PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verzió őket követi valamennyivel lemaradva, de a tervek szerint még a 2020-as év vége előtt.

9.
9.
JohnSpartan
Ezek az új Assasins Creed-ek már csak nyomokban tartalmazzák a franchise jellegzetességeit nagy bànatomra. Ez a RPG-sítés nállam meggyilkolta a a játék harcrendszerét amit annyira szerettem. Jó játékot hozzá előre annak akinek ez tetszik! Nekem nem fog... Kössz megint csak Ubifos!
7.
7.
kamgecam
Egyre jobban tetszik a game! Most néztem egy újabb gameplay videót is és elég brutális a harc is!
6.
6.
Ez a szőke Momoa meg a hapsi. Jól van, nekem a férfi és a női karakter is szimpatikus. Trailer is jó, de ha nem fókuszálna be a kép arra a rejtett pengére, senki eszébe nem jutna, hogy ez amúgy egy Assassin's Creed. Mehetne más címen is ez már, mert az elején az volt a játékmenet, hogy mászol a városban, meg elvegyülsz az emberek között és ez már annyira más, hogy nyugodtan lehetne akár másik címe is.

De amíg így jelennek meg a játékok a bevált neveken, legalább annak drukkolhatunk miután az AC beleállt a földbe, hogy elővegyék a Prince of Persia címet és megcsinálják kajak ugyan ilyenre.
5.
5.
Mortis
#1: már az Odyssey is ilyen volt, sőt, még meseszerűbb: kissé vissza is vettek.

#2:nem ,akkor mindenki Witcher koppintásnak nevezné, amit joggal meg is érdemelne, mert bevallottan annak a sikere miatt vitték el a sorozatot a kötetlenebb RPG-irányba az Origins-szel
4.
4.
Ruvik
#3: Voltak hibái, unalmassá is vált de üde színfolt lett egy halványuló franchise-ban.
3.
3.
Ruvik
#2: Ízlés kérdése, nem akarok bántani senkit csak nem tudom miért erőltetik ezt túl. Az Origins egyébkent egy jól kivitelezett játék amin látszott hogy valami újjal próbálkoznak.
2.
2.
Hab
#1: Nekem Origins óta jön csak be a sorozat, előtte abszolút nem fogott meg. Ha nem AC lenne a címe, akkor mindenki arra panaszkodna, hogy mekkora AC koppintás.
1.
1.
Ruvik
Majd egyszer egy 60-70%-os akció keretein belül megveszem. Annyira nem Assassin's Creed hogy már tényleg csak a név meg a Hidden Blade az oka hogy ez még a franchise része. Ilyenkor a Brotherhood stb.. jutnak eszembe hogy ha hozzájuk próbálom hasonlítani az új AC-ket olyan mintha egy másik IP lenne és nem a technológiai fejlődés miatt. Mi ez már hogy ha betölt a képesség elővesz négy dobófejszét a semmiből? Meg mi ez a villám idézgetés az ellentől, ezt tényleg jól láttam? Ja, és a slussz poén: rengetegen mondták hogy uncsi ez a souls koppintás, hogy fűszerezzék meg, meg ne kelljen egy MESTERGYILKOSNAK ötvenet ütni egy ellenfélbe erre mit csinálnak? Persze hogy még jobban elmennek ebbe az irányba és most már farkasokat is püfölhetek naphosszat. Gratulálok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...