HWSW: Hazánkba is megérkezett a Play Pass

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 1.
  • Akció
Link másolása
Hazánkban is elérhetővé vált a Google előfizetéses alkalmazásdisztribúciós platformja, a Play Pass, melyen keresztül több száz fizetős játék és egyéb alkalmazás érhető el előfizetéses formában - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Mostantól Magyarországon is elérhető a Google Play Áruház előfizetéses disztribúciós csatornája, a Play Pass, melyet éppen egy évvel ezelőtt indított útjára a vállalat. A rendszerrel több száz alkalmazáshoz és játékhoz férhetnek hozzá az előfizetők - mindezt hirdetések, alkalmazásokon belüli vásárlások és előzetes fizetések nélkül. A havonta bővülő gyűjteményben olyan ismert címek szerepelnek, mint a Monument Valley, a Terraria és a Star Wars: Knights of the Old Republic.

A Play Pass a héten válik elérhetővé hazánkban, értelemszerűen azokon az androidos eszközökön, melyek hozzáférnek a Play Áruházhoz. A szolgáltatás az első egy hónapban ingyenesen vehető igénybe, ezt követően az előfizetők választhatnak, hogy havonta vagy évente fizetnek a csomagért - a havi díj 1890 forint, az éves díj 11499 forint.

Ez a Google válasza az Apple Arcade-re - további részletek a HWSW cikkében!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...