Smash Bros. Ultimate - helló, Minecraft-rajongók!

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 1.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Smash Bros.-rajongók régi vágya, hogy Master Chief is csatlakozzon a legutóbbi rész harcosaihoz, erre még várniuk kell: a Microsoft most a Minecraft karaktereit adta kölcsön a Nintendónak.

A Nintendo nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy a Minecraft Steve-je is csatlakozik a Super Smash Bros. Ultimate karaktergárdájához, méghozzá Alex, Zombie és Enderman kíséretében.

Az eddigi látnivalók alapján hőseink használhatnak csákányt, dobálhatnak kockákat és kraftolhatnak is harc közben - a részletes gameplay bemutatóra most szombaton, délután fél 5-kor számíthatunk. Érdekesség, hogy Masahiro Sakurai, a játék direktora szerint minden pályát át kell alakítaniuk egy kicsit, hogy az új szereplők ki tudjanak teljesedni.

Steve a második Fighter Pass második karaktere - az első Min Min volt az Armsból, és még négy hős van hátra -, és a Smash Bros. Ultimate hetvenhetedik harcosa. A Minecraft-csomag (ami egy új pályát és zenét is tartalmaz majd) önmagában 6 dollárt kóstál, míg a szezonbérlet 30 zöldhasúba fáj.

7.
7.
Ganzer
6.
6.
Ooorky
#5: Nyarlako-t kivágták, mert véleménye nem egyezett a cenzoréval, Ultimate-t meg 2 hetente bannolják, de új accounttal visszakúszik a pöcegödörből, de azonnal lebukik a hazugságaival és megnyerő stílusával.
5.
5.
Ganzer
#1: Amúgy hová tűntek az emberek? Pl Nyarlako, Ultimate?
2.
2.
Yanez
#1: Első bekezdésedhez: ez azért van így, mert ennél a hírnél nem lehet szidni vagy épp megvédeni a kisz drágaszágot, a család fontosságát is háttérbe helyező műanyag dobozt.
1.
1.
godach
Durva amúgy, hogy egy Spider-Man (PS5) hírnél, ahol lehet szitkozódni vagy egy 120 FPS-es Dirt 5 gameplaynál, ahol szintén lehet rögtön felbukkannak a hozzászólók, egy ilyen hírnél viszont (és az elmúlt két hetet meg is figyeltem) semmi véleménynyilvánítás. Olyan, mintha akik ide és a hasonló oldalakra feljárnak, nem is a játékokról akarnának beszélni, hanem csak keresik a vitalehetőséget.

A hírhez: Én imádom az ilyen összeborulásokat és nagyon tetszik, amikor két vagy több fejlesztő, sportszerűen együtt tud dolgozni, ha csak ilyen kis dolgokban, akkor is. Először amikor felfigyeltem erre, a Soul Calibur-ban volt Kratos asszem, aztán a Dying Light Rocket League-s kikacsintására mosolyogtam egy jót és bár a Minecraftot soha a világ életben el nem indítottam, mégis örülök hogy azért van valamennyi átfedés a fejlesztők között is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...