Alulmúlta a várakozásokat a Hyper Scape

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 4.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft egy blogposztban ismerte el, hogy bár a Hyper Scape nyílt bétatesztelése jól sikerült, a formális rajtot követően már alulmúlta a várakozásaikat a battle royale-játék. Most számos fejlesztés vár az anyagra.

Nem igazán hozta a számokat a Ubisoft battle royale-játéka, a Hyper Scape, ezért a kiadó a minap egy blogposztban jelentette be, hogy intenzív fejlesztésbe kezd annak érdekében, hogy az alig három hónapja rajtolt anyag kiteljesedhessen. A kiadó öt területet jelölt meg, amelyen javítaniuk kell: ezek a harc, az onboarding, a játékmódok kínálata, a játékosokat ösztönző célok és a keresztplatformos játék feladatait foglalják magukba.

A Ubisoft részleteiben is kibontotta a fentieket. Mint írták, a harc tekintetében elvárás volt részükről, hogy minél több múljon a játékosok képességein, ezzel együtt azonban a belépési küszöb is magas lett, "különösen konzolokon" nehéz elsajátítani a Hyper Scape alapjait. Ennek érdekében a tutorialszekciót úgy fogják átalakítani, hogy több időt hagyjanak az újoncoknak a tanulásra, valamint a játékmódokat is kiegészítenék olyan tartalmakkal, amelyek segítenék a gyakorlást - ahogy ők fogalmaztak, a fő mókának számító Crown Rush elég "könyörtelen" tud lenni.

A Ubisoft azt is elismerte, hogy jelen pillanatban csak rövid távú célokat tudnak villantani a játékosok számára, ahhoz azonban, hogy tartósabban is lekössék őket, közép és hosszú távú célokra lesz szükség. A Season 2-vel érkező új rangrendszer már ennek jegyében született meg, később azonban más fejlődési mechanikákkal is előrukkolnak majd. Végül a cég bejelentette, hogy a crossplay lehetőségét a vártnál hamarabb fejlesztik le.

A kiadó az új tervek alapján alakítja át a Hyper Scape fejlesztőcsapatát, és "sejtszerű" brigádokat állít össze az egyes területekhez. Az ötlet nem teljesen új: annak idején a Rainbow Six: Siege szintén döcögősen rajtolt, és ennek a felállásnak kulcsfontosságú szerepe volt abban, hogy az FPS összeszedte magát. Így a Ubisoft a korábbinál sűrűbben adagolhatja a fejlesztéseket, reményei szerint pedig több játékos tud majd bevonzani és megtartani.

A Hyper Scape PC-n, PS4-en és Xbox One-on játszható, a második szezon október 6-án veszi kezdetét.

6.
6.
crytek
Ez van amikor meg akarsz lovagolni valamit azt még felszállni se tudsz...
3.
3.
Morgan88
Az Ubisoft lefejlesztett egy olyan játékot amiből már számtalan van a piacon évek óta, és számtalan hasonló játék bukott már meg. Szerintem adnak még neki egy fél évet, max 1 évet és ha nem változik valami akkor lelövik a szervereket.
2.
2.
latis666
En nem jutottam játékba mert elakadtam a tutorialban. De annyira nem is bántam. :)
1.
1.
kryszisz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...