Smash Bros. Ultimate - Steve és Alex akcióban

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 4.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról már a héten beszámoltunk, a Super Smash Bros. Ultimate következő DLC-jének a Minecraft szolgált alapjául, a hétvégén pedig alaposabban is bemutatták nekünk, hogy mire számíthatunk majd Steve-éktől.

Az ígéreteknek megfelelően a minap kaptunk egy hosszabb bemutatót a Super Smash Bros. Ultimate Minecraft-kiegészítője kapcsán, a játék direktora, Masahiro Sakurai háromnegyed órán keresztül mesélt nekünk az október 14-én élesedő karaktercsomagról:

A DLC-vel Steve-et és Alexet kapjuk meg a Minecraftből játszható karakterként, és ahogy az a videóból kiderül, hőseink számára kulcsfontosságú lesz, hogy bányásszanak és kraftoljanak, a harcban bevethető felszerelésük ugyanis elhasználódik és tönkremegy. Emellett kockákat is építhetünk természetesen, amiket védekezésre és platformelemként hasznosíthatunk majd.

A csomagban egy új pálya, a Minecraft World is helyet kapott, amely hat különböző Minecraft ihletésű területet tartalmaz majd. A zenei aláfestés is minecraftesedik, érdekesség viszont, hogy a muzsikákat a Minecraft Earthből és a Minecraft Dungeonsből emelték át a készítők, a mezei Minecraft zenéje ugyanis túlzottan nyugodt a Smash Bros. összecsapásaihoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...