Versekkel reklámozzák a Microsoft Flight Simulatort

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 5.
  • Videó
Link másolása
Rendkívül kreatív módon népszerűsíti a magyar Microsoft a legújabb Flight Simulatort: az új reklámokban híres színészek, illetve színésznők szavalnak a magyar tájról szóló verseket, miközben Magyarországot repüljük körbe a játékban.

Nem éppen friss darabok, de csak most vettük észre a Microsoft Flight Simulator magyar piacra szánt reklámjait (via HWSW), amelyekben Kautzky Armand, Kökényessy Ági és Reviczky Gábor szavalja el Radnóti Miklós, Juhász Gyula és Petőfi Sándor egy-egy versét, miközben a repülőszimulátorból láthatunk jeleneteket.

A kapcsolódási pontot természetesen az jelenti, hogy a versek a magyar tájról szólnak, a gameplay felvételek során pedig szintén Magyarországon repülünk. Ritkán szentelünk külön hírt promóanyagoknak, de ezért jár a piros pont - és hát az sem mindegy, hogy maga a játék is nagyszerűen sikerült ugyebár.

4.
4.
Csoki80
Jópofa, remélem egyszerő kis gépek is lesznek benne, hogy körbe lehessen repkedni a tájat.
3.
3.
GAMEROD
Jó játék, de még fapados mint a Wizzair. A szép grafikától eltekintve az előző FSX még mindig okosabb, bővebb. Olyan érzetem van mint a Sims-nél volt gyerekkoromban hogy hosszú hónapokat kell várni, hogy legalább annyi lehetőség legyen benne, mint az előzőben a kiegészítőknek köszönhetően.
2.
2.
csongor1996
#1: Que? Magyar tájak felett repkedtek a videókban.
1.
1.
Steve028
Mondjuk azért Magyarországi tájak jobban illet volna ehhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...