Mafia: Definitive Edition - noir gengszterkedés

  • Írta: gorien
  • 2020. október 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Mafia: Definitive Edition megjelenése után befutott az első update, amely néhány vizuális funkcióval segíti, hogy a nekünk tetsző élményhez szabjuk testre a játékot. Akár a noir filmekre hajazó, fekete-fehér színezéssel is gengszterkedhetünk.

Nem is olyan rég megjelent végre a 2002-e Mafia felújított változata, a Mafia: Definitive Edition, a Hangar 13 srácai pedig máris kiadták az első frissítést a játékhoz, amely a hibajavítások mellett néhány új opcióval segíti a testre szabhatóságot. Többek között, annak ellenére, hogy a Mafia nem kifejezetten a film noirok rokona, kapunk egy fekete-fehér szűrőt, ami teljesen más megvilágításba helyezi a játékot. 

Emellett többfajta lehetőségünk lesz a HUD átalakítására is, amennyiben szeretnénk, hogy a játék kevésbé fogja a kezünket. Ki lehet kapcsolni a küldetésjelölőket, a minitérkép ellenségjelölőit és a vezetés közbeni GPS-t is. A Free Ride mód is bővült, a fejlesztők azonban, hogy ne rontsák el a felfedezés örömét, nem árulták el, pontosan mivel.

A Mafia: Definitive Edition PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is játszható.

14.
14.
Chrisy
#13: Én is bízom benne. Az nagyon hozzátartozik a játékhoz. De mivel eléggé ki lett építve, szerintem fel fogják oldani.
Illetve igaz csak ügyeskedéssel, de hajót is lehet benne vezetni. Youtubeon láttam erről videót. Örülnék ha ténylegesen beletennék azt is.
13.
13.
GAMEROD
Remélem a következő patch megnyitja a vasúti hidat is. Nem azért mert létszükséglet, de akkor is a Mafia volt a legelső olyan játék, amiben rendesen használhatóak voltak ezek is, nem csak úgy animáció szinten. Lehetne még bele tenni multiplayer-t vagy bővíteni a sztorit egyéb küldetésekkel, esetleg Morello szemszögéből egy DLC-t. Ha ilyen jó fogadtatása volt a játéknak, meg lehetne tovább is lovagolni.
12.
12.
FrankBlack
11.
11.
Macifasz
#10: Az már alapból benne volt. Ha bemész Salieri irodájába, ahol az összes megbeszélés volt a sztoriban, a falon kint vannak a napszakok képei. Hajnal, reggel, délután, késő délután, este. Bár igaz, hogy esőt pl. nem lehet beállítani benne.
10.
10.
FrankBlack
#9: köszi, ennek nagyon örülök :) Holnap ki is próbálom. Most már csak a szabadon választható napszak-időjárás opció hiányzik nekem, meg mondjuk tele lehetne még tömni melléküldetésekkel a játékot (akár fizetős dlc-ként, mint a 2. rész esetében: Jimmy, és Joe). Meg lenne még pár ötletem, de nem álmodozom most tovább,
9.
9.
Chrisy
#8: Igen, Free ride módban most már lehet taxizni. Ami úgy működik, hogy ha taxival mész a városban akkor random emberek leintenek és furikázhatod őket.
8.
8.
FrankBlack
"A Free Ride mód is bővült"
TAXI mód? :D Remélem, nagyon örülnék neki.

De ezeknek is örülök:
Switch mini-map enemy markers on/off on all difficulty settings
Switch the in-world main objective marker on/off.
Switch navigation features like turn-by-turn instructions and the mini-map GPS on/off.

Ha jól értem, most már el lehet tüntetni a táblákat, amik jelzik mikor merre kanyarodjak, és végre a rohadt nagy ikon ami a célállomást jelzi nem éktelenkedik majd ott a képernyőn?

A múlt héten még nem voltam nagyon elragadtatva a játéktól, de azért ahogy haladunk benne egyre inkább előre azt kell mondjam elég jó, hangulatos, változatos, és élvezetes küldetések vannak benne.

Asszony máris jelentkezett újrajátszásra, annyira tetszik neki. Most is ő nyomja. Az ilyen full előre scriptelt cső lineáris cuccokat ő szereti nagyon, én meg az igazi ow játékokat inkább. De ez még nekem is nagyon tetszik, néhány küldetés újrajátszásra én is benevezek majd mégiscsak ;)

7.
7.
crytek
#5: Hogy abból mi sülne ki kb nagyobb rejtély lenne mint az ufok , jeti, lochnessi szörny együttvéve... Amilyen minőségbeli ugrásokat produkál a hangar 13 ember legyen aki megjósolná milyen lenne egy Mafia 4
6.
6.
xSHx
#1: Így vesznek rá az újbóli végigjátszásra. Ezzel a technikával nyújtani tudják a szavatosságot és az időt, azaz lassab lesz a használt lemezes verziók eladása.
5.
5.
Slik
remelem befolyik annyi penz, h nekialljanak egy negyedik epizodnak ami visszaterne az elso reszhez idoben es hangulatban is
csak egy sopranos szeruseget vagy orosz mafiat tudnek elviselni meg modern idobol mast nem
4.
4.
KopyAti
#2: Harmadik? Ennyire jó?
3.
3.
zozo76hun
mondjum ehhez eleg lett volna levenni a szint a TV-n nullara, es akkor fekete-feherbe nyomhatjatok barmelyik jatekot.
2.
2.
Macifasz
Áááááh, akkor ez volt tegnap az az 1 GB frissítés, amit leszedett a Steam. :-) Amúgy is mozgatta már a fantáziámat egy harmadik végigjátszása a remnakenak, de akkor ezzel el is dőlt, hogy még ma elkezdem. :-D
1.
1.
Viktor_The_Best
Ezt miert nem lehetett mar a jatek megjelenesekor beletenni??? Komolyan nem ertem a jatekfejlesztoket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...