Mortal Kombat 11 - John Rambo is színre lép

  • Írta: szlav
  • 2020. október 8.
  • Letöltés
Minden korábbi pletyka igaznak bizonyult, így John Rambo, Rain és Mileena is csatlakozik a Mortal Kombat 11 stábjához. Az új generációra készülve bemutatkozott a Mortal Kombat 11: Ultimate Edition is.

Nem voltak megalapozatlanok a korábban megszellőztetett pletykák, a NetherRealm ma bemutatta a Kombat Pack 2 felhozatalát, a 80-as évekbeli akciófilm-rajongók pedig dörzsölhetik a tenyerüket: a Terminátor és a Robotzsaru után John Rambo is csatlakozik a véres bunyóhoz. Sylvester Stallone legendás vietnami veteránját két régi favorit, Rain és Mileena kíséri majd, akiket szintén megcsodálhatunk a legújabb előzetesben:

A Kombat Pack 2 bemutatásával párhuzamosan a NetherRealm lerántotta a leplet a Mortal Kombat 11 Ultimate-kiadásáról is. Ez a csomag magába foglalja majd az alapjáték mellett az Aftermath expanziót, illetve a Kombat Pack 1 és 2 tartalmait, és nem csupán PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Switchen és Stadián jelenik majd meg, de PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is.

A játék újgenerációs változata dinamikus 4K-felbontással, felturbózott látvánnyal, gyorsabb töltési idővel és számos egyéb javítással érkezik majd, a jó hír pedig az, hogy a PS4-es és Xbox One-os játékosok ingyenesen frissíthetnek az új verzióra. A cross-play opciók kiterjednek majd az új platformokra is.

34.
Gamelord
#5: Nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel. Rengeteg MK karakter van, aki elférne még gyerekes mellékszereplők helyett. Poénnak poén, de szerintem is csak ront a minőségen.
33.
br1Koo
#29: Ez egy erősen szubjektív vélemény. Szerintem irgalmatlanul buta a harcrendszere, a karakterek képességei is rohadt fantáziátlanok és gyerekesek.
32.
delphijos
#23: Ja, vagy Kenny-t a South Park-ból. Mindenki kivégezhetné :D
31.
PS4jacksony
Jó ez a Mortal Kombat
De szerintem velem együtt sokan örülnének egy igazi Kung-Fu-s játéknak igazi kínai Chakie Chan típusúra gondolok itt.....
Én imádnám ....
30.
A Fénybenjáró
Várjunk, ha nekem megvan az Aftermath dlc PS4-en, akkor én ingyen megkapom Rambót?
29.
Datzy
#17: MK11 a világ legjobb harcrendszerű játéka, talán az SF éri utol, de az kicsit más stílus. Én nem nevezném süllyedésnek. :)
28.
Zuzmo
#23: Bozont szerepeltetéséért volt aláírásgyűjtés.
27.
Nothing
#23: Az akkor Fatality az ellennek vagy Hara-Kiri (oh...a jó öreg Deception...)???
26.
godach
#25: sokan itt a komment szekcioban be vannak feszülve mint a horgász damil

Loool
Hogy ez mekkora volt
25.
Pistons1990
#24: Dehogy itélem. :-) tisztában vagyok vele hogy nagy a rajongó bázisa a játéknak. Engem kéne össze keverni azokkal az emberekkel akiknek ha valami nem az izlése szerint van akkor lefikáz mindent. Csak vicceltem. Nagyon sokan itt a komment szekcioban be vannak feszülve mint a horgász damil. Ezért nem jó dolog itt poénkodni mert ha nem látod a másik arcát akkor sokszor félre lehet érteni hogy most valyon viccel vagy kötekszik. Dehogy kötekszem :-) mindenki azzal játszik amivel akar. :-)
24.
godach
#23: Továbbra is a saját ízlésed által ítélsz meg/el egy játékot, ami több milliós eladást produkált már eddig és ami a verekedős játékok egyik csúcsa. Érdekes...
23.
Pistons1990
#22: Ha ninccsenek benne korlátok akkor nekem lenne egy kitűnő ötletem kerüljön be a játékba Scooby-Doo. Öt nem kéne bántani sem. Kivégezné saját magát :-) meglátná valamelyik karaktert és ijedtében össze szarná magát. :-)
22.
Yanez
#20: Hát ez az! A MK pont arról szól, hogy nincsenek korlátok vagy szabályok. Mindenki olyan módszerekkel küzdhet, amilyenekkel akar. Teljesen érthető lenne a fegyverhasználat felvetés, ha mondjuk egy UFC vagy akár Tekkenről lenne szó.
21.
JohnSpartan
Baszó volt a trailer! Csak már jönne ki a teljes bundle pack verzió leárazással meg minden szarral eggyütt.
20.
Putin csodás arccsontja
Nem fair a fegyver aszondja. Az nem baj, hogy minden karakter tuzlabdakat hajigal meg teleportal. @_@
19.
delphijos
Bevallom Nem vagyok verekedős játék rajongó, de eleve egy csomó karakternek vannak fegyverei, az mennyivel életszerűbb? Itt nem feltétlen ez a lényeg. A trailer meg piszok jó.
18.
Pistons1990
#8: Elkéstem a válasszal picit :-) Igen tudom hogy kicsoda. Egy nagy Nulla. Továbbra is ugy gondolom hogy Illúzióromboló hogy verekedős játékban olyan karakterek vannak akik gépfegyverrel lövöldöznek. Az Indiana Jones első része jut eszembe erről amikor az arab előveszi a kardot elkezd bohóckodni aztán a prof előkapja a fegyvert és agyon lővi. :-)
17.
Gerzson95
Fog ez a játék még ennél is lejjebb süllyedni? Lassan ott tartunk, hogy berakják fekete pákót is.
16.
habo
Hány Ft? 12ezer?vagy millió?
15.
br1Koo
#13: Minden karakternek kb ugyanaz a move setje a Mortalban, csak máshogy néz ki.. Milena ugyanúgy a képedbe ugrik és szétdarál hiába közelharci karakter.
14.
DarkLord
Akkor megint lesz hamarosan ingyen hétvége, hogy behúzzanak pár embert még a vásárlás előtt :D Én már nyomnám nagyon, de azt az elvet vallom, hogy csak a végleges változatért fogok fizetni szóval még várnom kell egy kicsit :D

Miattam belepakolhatják ezeket a karaktereket úgysem tolom velük csak a ninjákkal :D Persze onnan még hiánycikk van Ermac és Reptile részéről, de pl.: Shang Tsung ezért tetszett, mert 4 ninja egy-egy jellegzetes mozdulata is meg van neki, amivel baromi jó kombókat lehet csinálni, szerintem ezt a Shang-ot most nagyon összerakták, pedig sosem szerettem...
13.
Pistons1990
#12: Tényleg :-) ez jó volt :-) melyik ijjal a robbanó ijjal ? Mert ugy nem fer a küzdelem. Amugy Mortal játékokban a távolsági karakterek oriási előnyben vannak a közelherci karakterekkel szemben. Lehet nem jó példát hozzok fel de a gyerekkel játszottam sokat a Mortal X-en és igazából csak a távolság tartásra kellett figyelnem. Volt benne egy karakter akinek nem emlékszem a nevére mert már eladtam a játékot de ugy rémlik hogy valamilyik régi karakternek a gyereke és lánc volt nála. Mindegy a lényeg hogy mivel lánc volt nála a gyerek meg sem tudott közeliteni. Aztán persze lehet ha nem a gyerkkel játszottam volna akkor más a helyzet. De amugy szerintem a távolsági karakterek elönyben vannak
12.
godach
#11: Rambo sem. Az utóbbi részekben íjjal nyomja :)
11.
Pistons1990
#6: Nem értek egyet. De mint mondtam izlés kérdése akinek bejön elfogadom. Nem fikázom az izlését senkinek. De azért egy ERMAC vagy egy REPTILE számomra vonzobb mint Rambo :-) de ha már enyire ragaszkodnak Sylvester Stallone-hez akkor mért nem Rocky Balboa :-) az legalább nem fegyverrel lövöldözik
10.
godach
#6: Szerintem is, pont azért nem szabad vergődni, mert nem csak úgy be vannak dobva a karakterek. Egy Aliens vs Predator meccset bármikor meg tudok nézni. És igazából, hol látsz ilyet? Il, én minőségben persze? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...