Mortal Kombat 11 - John Rambo is színre lép

  • Írta: szlav
  • 2020. október 8.
  • Letöltés
Link másolása
Minden korábbi pletyka igaznak bizonyult, így John Rambo, Rain és Mileena is csatlakozik a Mortal Kombat 11 stábjához. Az új generációra készülve bemutatkozott a Mortal Kombat 11: Ultimate Edition is.

Nem voltak megalapozatlanok a korábban megszellőztetett pletykák, a NetherRealm ma bemutatta a Kombat Pack 2 felhozatalát, a 80-as évekbeli akciófilm-rajongók pedig dörzsölhetik a tenyerüket: a Terminátor és a Robotzsaru után John Rambo is csatlakozik a véres bunyóhoz. Sylvester Stallone legendás vietnami veteránját két régi favorit, Rain és Mileena kíséri majd, akiket szintén megcsodálhatunk a legújabb előzetesben:

A Kombat Pack 2 bemutatásával párhuzamosan a NetherRealm lerántotta a leplet a Mortal Kombat 11 Ultimate-kiadásáról is. Ez a csomag magába foglalja majd az alapjáték mellett az Aftermath expanziót, illetve a Kombat Pack 1 és 2 tartalmait, és nem csupán PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Switchen és Stadián jelenik majd meg, de PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is.

A játék újgenerációs változata dinamikus 4K-felbontással, felturbózott látvánnyal, gyorsabb töltési idővel és számos egyéb javítással érkezik majd, a jó hír pedig az, hogy a PS4-es és Xbox One-os játékosok ingyenesen frissíthetnek az új verzióra. A cross-play opciók kiterjednek majd az új platformokra is.

33.
33.
br1Koo
#29: Ez egy erősen szubjektív vélemény. Szerintem irgalmatlanul buta a harcrendszere, a karakterek képességei is rohadt fantáziátlanok és gyerekesek.
31.
31.
PS4jacksony
Jó ez a Mortal Kombat
De szerintem velem együtt sokan örülnének egy igazi Kung-Fu-s játéknak igazi kínai Chakie Chan típusúra gondolok itt.....
Én imádnám ....
30.
30.
A Fénybenjáró
Várjunk, ha nekem megvan az Aftermath dlc PS4-en, akkor én ingyen megkapom Rambót?
29.
29.
Datzy
#17: MK11 a világ legjobb harcrendszerű játéka, talán az SF éri utol, de az kicsit más stílus. Én nem nevezném süllyedésnek. :)
21.
21.
JohnSpartan
Baszó volt a trailer! Csak már jönne ki a teljes bundle pack verzió leárazással meg minden szarral eggyütt.
19.
19.
delphijos
Bevallom Nem vagyok verekedős játék rajongó, de eleve egy csomó karakternek vannak fegyverei, az mennyivel életszerűbb? Itt nem feltétlen ez a lényeg. A trailer meg piszok jó.
17.
17.
Gerzson95
Fog ez a játék még ennél is lejjebb süllyedni? Lassan ott tartunk, hogy berakják fekete pákót is.
16.
16.
habo
Hány Ft? 12ezer?vagy millió?
14.
14.
DarkLord
Akkor megint lesz hamarosan ingyen hétvége, hogy behúzzanak pár embert még a vásárlás előtt :D Én már nyomnám nagyon, de azt az elvet vallom, hogy csak a végleges változatért fogok fizetni szóval még várnom kell egy kicsit :D

Miattam belepakolhatják ezeket a karaktereket úgysem tolom velük csak a ninjákkal :D Persze onnan még hiánycikk van Ermac és Reptile részéről, de pl.: Shang Tsung ezért tetszett, mert 4 ninja egy-egy jellegzetes mozdulata is meg van neki, amivel baromi jó kombókat lehet csinálni, szerintem ezt a Shang-ot most nagyon összerakták, pedig sosem szerettem...
10.
10.
godach
#6: Szerintem is, pont azért nem szabad vergődni, mert nem csak úgy be vannak dobva a karakterek. Egy Aliens vs Predator meccset bármikor meg tudok nézni. És igazából, hol látsz ilyet? Il, én minőségben persze? :D
4.
4.
godach
Egyébként, amit szívesen meglesnék tőlük, az a Tournament Fighters remasterede.
Emlékeztek még rá?
Injustice és Mortal után, szerintem ezzel is tudnának mit kezdeni:
https://i.pinimg.com/originals/58/d8/a6/58d8a64f4d698808cac37381723fd297.jpg
2.
2.
godach
"Két tűz között vagyok"
Igazából, szerintem pofátlan amit a Nethrealm csinál.
Én mint játékos (most meglesem 70gb+) biztos nem tartanék fenn egy játékot akárhány terrás a winyóm, azért, hogy jöjjön hozzá 3 karakter vagy 4.
Én, mint vásárló, pofátlannak tartom, hogy ilyen karakterek ekkora összegekért belekerülnek és fizetnem kell érte DE!

Én, mint aki a 90.-es években nőtt fel, mindig kíváncsi voltam, milyen lenne Jason és Freddy vagy Robocop és a T-800-as harca. Akárhogy is nézem, most a John Rambo belépő is olyan lett, hogy ez bizony nem csak egy skin hanem olyan emberek alkották, akik részletesebben ismerik a karaktert is. Ez amúgy, látszik az extrákon és kivégzéseken is. Példaképp, sosem voltak kedvenceim a Tini Nindzsa Teknőcök, de gyerekkoromban eleget futottak ahhoz, hogy legutóbb amikor az MK extra karaktereiként velük játsszak, olyan adaptációt lássak amit még TMNT játékban sem, nemhogy itt, ahol csak vendégszereplők.

Szóval, ahogy kezdtem.
Két oldala van az éremek. A vásárlókkal szemben szerintem pofátlanság, a rajongók viszont ha ezt nem élvezik, akkor semmit sem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...