Bemutatkozik az Xbox 360 Elite

  • Írta: Daks
  • 2007. március 28.
  • Hardver
Link másolása
Minden pletyka igaz volt. A Microsoft tegnap este hivatalosan bejelentette a fekete színű Xbox 360 konzolt, és annak összes újdonságát.
Minden pletyka igaz volt. A Microsoft tegnap este hivatalosan bejelentette a fekete színű Xbox 360 konzolt, és annak összes újdonságát.

Az új, darkos külsejű "Trí szixti" nem kapott beépített HD-DVD olvasót, és nem is esett át CPU updaten, mint ahogy azt korábban pletykálták. Minden más azonban igaz volt. A fekete Xbox 360 az Elite kódnevet viseli, hátulján pedig egy vadi új, HDMI csatlakozó is helyet kapott. A csomaghoz fekete színű vezeték nélküli kontroller és fekete headset jár majd, valamint egy vadi új, 120 GB-os merevlemez. Bónusz ajándék a HDMI kábel, de a régi AV kábelek is ugyanúgy megtalálhatóak lesznek a dobozban. A fekete kiegészítők mindegyike külön is megvásárolható lesz, azonban a külső HD-DVD ezek után is csak fehérben lesz elérhető. Az Elite ára $479 lesz, amerikai megjelenése pedig április 29-re datálható. Az AfroBox európai premierje várhatóan néhány hetet fog csúszni.

9.
9.
gabroka
IDE figyuzzatok regisztraltok erre az oldalra: http://www.Xpango.com/?ref=90385315 és ha INGYEN leteszteltek programokat kaptok pontokat.Ha már lesz elég pontotok küldenek pl:Xbox-ot,PS3-at,PSP-t,telefonokat,ipodokat és meg több tucat ajándékot. A haveromnak már elköldték a K800i-t, megéri...
8.
8.
FIFA_07
Jah és persze tudni fogja az 1080p-t is. Igaz hogy ezzel csak ugyanolyanra csinálták mint a PS3-at egyáltalán nem lett jobb viszont én már unom a PS-eket...és ahogy megláttam az Xbox360-t bele is szerettem :D Xbox360 forever...
7.
7.
FIFA_07
Bocsi, de azt elfelejtették említeni a "PS3 fanok" hogy az Elite fog rendelkezni HDMI kimenettel ami lehetővé teszi a nagyobb felbontást:P és pici grafikai változás lesz benne...
6.
6.
tjames
:) Mindkét részről vannak jól elfogult hozzászólások :)

Gondolom fáj a PS fanoknak hogy frissít a MS. Ne fájjon! Abból nem lesz bajunk ha kisebb módosításokat eszközölnek a gépen, és bővítik azt. PS még csak most jelent meg. Másfél év csúszással! Úgyhogy nincs miért fikázni a MS-t. De PS-t sem! Ő még csak most fog bizonyítani. Elite kontra PS3 jó alap az összehasonlításra. Bizonyítsanak a játékok!
5.
5.
ps3
13: erről van szó!!!

ezt nem bírják megérteni páran hogy hosszabb távon jobb a ps3 és jobbat is tudnak kihozni belőle, mint akár az új Elite-ből!!!

És nem sokan tehetik meg hogy évente cserélik a konzolt!!!
4.
4.
huszti
és a premium ára velószínűleg lemegy majd?
3.
3.
Daks
#7: a premium csomaghoz is vezeték nélküli jár, úgyhogy az nem újítás.

#5: Xbox 360 core csomag 75 ezer, permium 96 ezer, PS3 meg 175 ezer. Számolj már egy kicsit kérlek :)))

#4: karácsonyig nem lesz árzuhanás, ezt az MS mondta.
2.
2.
ps3
Drukkolok nekik őszintén!!!!

bár ezzen is látszik hogy a MS leszarja a "hívőit" mert ahogy kijött a ps3 egyből dobják kifele a másik "csodát"

ami nem is lenne baj mert ugye :)folytatódhatna:)a konzolháború.....

de úgy hogy csak memóriában, HDMI port,színben...nameg vezeték nélküli yoj (hmm nem is tudom talán ezt hívják majmolásnak)újítanak!!!

1.
1.
Pekferi
mikor megy le a premium ára?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...