Assassin's Creed: Unity - Series X-en 60 fps-sel

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 11.
  • Videó
Lelkesen teszteli továbbra is az Xbox Series X képességeit a Digital Foundry, legújabb tesztalanyuk a notórius Assassin's Creed: Unity volt, amelyből hat év után végre sikerült kicsikarni a stabil 60 fps-t az új konzol segítségével.

Valószínűleg sokan emlékeznek még a francia forradalom idején játszódó Assassin's Creed: Unity horribilis rajtjára, aminek a bugjait nagyjából sikerült kijavítania a Ubisoftnak, de a játék továbbra is siralmasan fut a legtöbb konzolon. Ez főleg a zsúfolt tereken jellemző, ahol a jelen generációs konzolok gyenge processzorai egyszerűen összeroppannak a terhelés alatt.

Ellenben a következő generációs Xbox Series X Zen 2-es architektúrára épülő CPU-jával, ami a jelek szerint bírja a stresszt: itt a játék jóformán egy pillanatra sem hagyja el a 60 fps-es tartományt. Érdemes megemlíteni, hogy ezt egyébként a cím lemezes, update-ek nélküli verziója produkálta, ahol még nincs korlátozva a képfrissítési sebesség.

Egyébként nem állt meg az Xbox Series X tesztelése az Assassin's Creed: Unitynél, a csapat azt is megnézte, hogy amennyiben egy külső SSD-vel szeretnénk bővíteni a konzol tárhelyét, akkor valóban a Microsoft hivatalos eszköze-e a legjobb választás, vagy van esetleg más járható út is. Spoiler: van. A rövid konklúzió, hogy bármilyen külső SSD-t is csatlakoztatunk a konzolhoz, a töltési idők majdnem ugyanolyan gyorsak lesznek minden esetben - már ami az előző generációs játékokat illeti ugyebár.

9.
NemecsekErno
Még az XB1-el jött annó a játék, és bár sokáig hozzá sem nyúltam, végül mire nekiálltam a peccsek is megjöttek rá, és egész kellemes játékélményben lett részem.

Ha valakinek egy játék nem az FPS számlálásból áll, hanem a történet mesélésből, akkor annak jó szórakozást tud nyújtani.
8.
Ooorky
#7: Dehogynem, 60fps-sel fele annyi idő lett volna.
7.
GemForge
Pont 15 perc alatt untam halálra. Ezen a 60 fps sem segített volna.
6.
Ctrl+Alt+Del
Ez aztán az achievement! Egy 8 éves játék elfut 60 fps-sel. Ennek most tapsikolni kéne?
5.
NightViking_HUN
Attól a játék még gagyi marad. Szerintem. Nemrég játszottam végig ps4-en és nekem égett a pofám, hogy megvettem.
4.
Pistons1990
#3: Sok sebből vérzik a játék de anyiért oké. Ezek az AC játékok nem igazán vonzanak. A Black Flag az oké volt meg az Origins is tetszett az Egyiptomi setting miatt.
3.
crytek
#1: 0.5 euro szokott lenni cd keysen akcióban boxra..
2.
Gaboo77
Ez inkább az Ubinak szégyen, hogy ennyire rosszul van optimalizálva. Egy csúcs konzol kell hozzá, hogy normálisan fusson.
1.
Pistons1990
Egy 6 éves játéknál el tudták érni a 60 fps-t :D
Igazából mindegy ha az emberek a levegőben szaladgálnak. Januárban játszottam vele nekem a ps4-en ugyan olyan szar mint volt. 6 millio javitás érkezett hozzá. Az xbox tulajoknak teljesen megfelel a game pass-be. Havi pár ezer forintért. Azoknak teljesen jó. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...